Autor Política
1 Setembre 2015 a 11:30

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental es reuneix amb Ballart per tractar diversos temes comarcals

Visita del nou president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Gimenez // Iimatge cedida pel Consell Comarcal

Visita del nou president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Gimenez // Iimatge cedida pel Consell Comarcal

El nou president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès, va visitar ahir al matí a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en la que va ser la visita oficial de presentació del seu nou càrrec.

Giménez va ser nomenat president del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el Ple de Constitució del Consell per al mandat 2015-2019 que va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Terrassa el passat dia 17 de juliol.

Aquesta trobada s’emmarca dins les visites que el president de l’ens comarcal ha programat a diferents municipis de la comarca per tenir un contacte més directe amb les localitats i abordar les qüestions de comarca per a aquest mandat.

La trobada, que va tenir lloc a la seu d’Alcaldia, va servir per parlar de diversos temes d’interès d’àmbit comarcal i referents a la ciutat, especialment de caràcter territorial relacionats amb l’estat de les infraestructures de la comarca, així com altres temes de caire social.

Switch to mobile version