Autor Cultura
1 Setembre 2015 a 15:00

Els Castellers de Terrassa intenten sense èxit el 3 de 7 aixecat per sota

Va ser a la Festa Major de Matadepera

4 de 7 dels Castellers de Terrassa // Imatge cedida pels Castellers de Terrassa

4 de 7 dels Castellers de Terrassa // Imatge cedida pels Castellers de Terrassa

Els Castellers de Terrassa van actuar dissabte passat a la Festa Major de Matadepera, començant així la segona part de la temporada.

Els blau turquesa van entrar a plaça amb un pilar de quatre aixecat per sota, i tot seguit, després de desmuntar un peu de 4 de 7 amb agulla, van descarregar un 4 de 7. En segona ronda van descarregar el 4 de 7 amb agulla i en la tercera van descarregar el 3 de 7, després d’un intent de 3 de 7 aixecat per sota que va caure per el pis de segons en el moment que s’estava tancant la pinya. Els de Terrassa van tancar l’actuació amb un plàcid pilar de cinc.

Els Castellers d’Esparreguera, al seu torn, entraven amb dos pilars de quatre i descarregaven el 3 de 7, el 4 de 7 en segona ronda i en la tercera van carregar el 4 de 7 amb agulla, fent llenya amb l’anxaneta rere terços. Van tancar l’actuació amb dos pilars de quatre.

El proper diumenge dia 6 de setembre, els Castellers de Terrassa actuaran a la Festa Major de Vilanova del Camí i el dia 11 al matí a Sant Adrià de Besos i per la tarda, participarà dels actes organitzats amb motiu de la Via Lliure a la República Catalana. El diumenge 13 els blau turquesa actuaran al raval de Montserrat a la la XXI Diada Emili Miró.

Switch to mobile version