Autor Societat
1 Setembre 2015 a 17:00

Els Ègara Cops Walkers organitzen una jornada per donar a conèixer la malaltia de Duchenne

Serà dissabte a partir de les 17.30h al Raval de Montserrat

CMrP38gWwAA0oOwEl dia 7 de setembre es commemora el 2on dia mundial de la conscienciació de la malaltia de distròfia muscular DUCHENNE.

Davant d’aquest esdeveniment, els Ègara Cops Walkers, un grup de sis policies municipals que van formar un equip per participar a la prova Trailwalker que organitza Oxfam Intermon faran dos events el proper dissabte dia 5.

La iniciativa va sorgir després que el pare d’un nen afectat per una malaltia de distròfia muscular, la malaltia de DUCHENNE, es va posar en contacte amb ells per demanar si podien fer algun tipus d’event per tal de donar a conèixer aquesta malaltia que pateix el seu fill Eric.

Tot i que els events d’aquest policies estan enfocats a un objectiu concret i limitat entre gener i abril per tal d’aconseguir diners per aquesta prova esportiva solidària i no competitiva, la Trailwalker, no es van poder negar davant la petició desesperada d’un pare.

A les 17.30h hores es farà una festa lúdica al Raval de Montserrat, on es farà una petita cercavila pel centre de la ciutat (Raval-Pl. Font Trobada-Pl. Vella-Major-Unió-Raval). Hi participaranDiables de St.Pere Nord, Gegants i capgrossos de St. Llorenç, La Pàjara, Baluk de Ca n’Aurell, El Bitxo del Torrent Mijer i Gegants de Terrassa . Al finalitzar aquesta cercavila, s’oferirà un berenar a tota la ciutat (entrepà petit i refresc).

L’altre plat fort de la jornada serà  a la nit, on quatre monologuistes del panorama nacional (Eva Cabezas, Alberto Demomento, Carlos del Pozo i Toni Cano) actuaran al Hotel Don Cándido a les 22:30. El preu de l’entrada són 20€ (només anticipada. El mateix dia no es vendran entrades) i inclourà un pica-pica, beguda i una polsera solidària de l’associació Duchenne Parent Project Espanya. També actuarà l’escola de ball Utmar Dance, realitzant una exhibició de ball.

Switch to mobile version