Autor Cultura
17 Setembre 2015 a 15:00

Oberta la convocatòria del TAM!

El 24 d’octubre torna l’espai de trobada, formació, intercanvi i difusió de la música en directe

TAM! Festival de Músics Emergents

TAM! Festival de Músics Emergents

S’han obert les inscripcions a la segona edició del TAM!, Festival de Músics Emergents que pretén acostar recursos, eines i formació als joves músics. El Festival es celebrarà el 24 d’octubre a l’era del parc de Sant Jordi. La jornada es divideix en tres parts: tallers pràctics per a intèrprets, productors i mànagers; un espai de trobada entre músics i artistes visuals per al desenvolupament de projectes col·lectius i una marató de concerts.

Les inscripcions ja es poden formalitzar igual que els participants dels tallers formatius i de l’espai de trobada. Els grups tenen temps fins l’1 d’octubre. Un jurat format per membres de l’organització s’encarregarà de seleccionar les 15 bandes que actuaran a la marató. Les inscripcions poden realitzar-se a través del web www.tam.cat o de manera presencial a la Casa Baumann.

Al llarg del 24 d’octubre es realitzaran tallers pràctics per a músics. Al matí hi haurà formació d’instruments amb Sergi Torrejón (bateria), Dani Steinger (baix i guitarra) i Dani Trujillo (composició musical). Seguidament s’oferirà un bloc especialitzat que aproparà als músics eines en aspectes com la facturació comptable dels concerts, l’elaboració de videoclips musicals o nocions de màrqueting online.

La TAM! Festival és una iniciativa del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb la Casa de la Música i l’Associació InDirecte.

Switch to mobile version