Autor Societat
17 Setembre 2015 a 12:30

Troben un home estès al terra de casa seva amb signes de violència

Estava ferit però viu

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

La Policia Municipal va rebre dimarts la trucada d’una dona que advertia que feia tres dies que no sabia res del seu sogre i que s’havia desplaçat fins a la vivenda d’aquest, a l’avinguda de Can Boada del Pi, i que sentia el gos bordar i la televisió engegada però que no tenia les claus i no podia obrir.

Fins el lloc s’hi van desplaçar els Bombers de Terrassa, una patrulla de la Policia Municipal i una ambulància. Els bombers, van accedir a la vivenda de l’home des del balcó d’una veïna i se’l van trobar estès al terra del menjador, en mal estat però viu.

Es va avisar als Mossos d’Esquadra ja que la vivenda estava tota potes enlaire i plena de sang, com si s’hagués produït una baralla. L’home presentava diverses ferides i lesions a la cara i va ser traslladat per l’ambulància a la Mútua.

Switch to mobile version