Autor Societat
29 Setembre 2015 a 13:00

Un conductor es queda tancat a l’interior del seu vehicle

La Policia va haver de trencar un vidre

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

El conductor d’un vehicle es va quedar tancat el passat diumenge a l’interior del seu vehicle sense poder sortir. Així ho va informar la seva dona a la Policia Municipal, que hi va enviar una unitat.

Els agents es van traslladar fins el lloc dels fets, el carrer Tortosa, i van intentar obrir el vehicle amb diverses eines però no ho van poder aconseguir. Van procedir a desconnectar la bateria per intentar l’obertura però tampoc va ser possible, així que els agents van demanar consentiment al propietari del vehicle, que estava tancat al seu interior, per trencar el vidre posterior esquerre amb un martell trenca-vidres i poder accedir al seu interior. Així que després de trencar el vidre i ja amb les claus del cotxe, van poder obrir la porta i el conductor va poder finalment sortir.

Switch to mobile version