Autor Societat
30 Setembre 2015 a 11:00

Un home que intentava ocupar un pis es fa mal en caure des de 6 metres

El van trobar a terra amb una ferida el cap i una cama trencada

La Mútua i la xemeneia de Cal Guardiola // Foto: Sergi Colomer

La Mútua // Foto: Sergi Colomer

Un home va caure des d’un primer pis quan suposadament intentava ocupar-lo. La matinada del dimarts, al voltant de les tres, una veïna del carrer Colon, al barri de Can Palet, informava que hi havia un home estirat al carrer i cridant.

Fins el lloc dels fets s’hi va desplaçar una unitat policial que es va trobar l’home amb una important ferida al cap i amb la cama suposadament fracturada. Els agents van avisar a l’ambulància, que ja havia estat avisada per algun veí, que en arribar va atendre al ferit.

Els agents van suposar que les ferides que presentava l’home havia estat suposadament per una caiguda des de 6 metres d’alçada que s’hauria produït en intentar accedir a un primer pis desocupat d’un immoble amb la intenció d’ocupar-lo.

Els agents van identificar a un altre home que es trobava al lloc de l’accident i les explicacions del qual eren una mica confuses.

El ferit va ser traslladat amb l’ambulància a Mútua de Terrassa per ser atès de les ferides.

Switch to mobile version