Autor Cultura
19 Octubre 2015 a 13:00

15 formacions participaran al festival de Músics Emergents TAM!

Tocaran el 24 d’octubre al Parc Sant Jordi 

TAM! Festival de Músics Emergents

TAM! Festival de Músics Emergents

El Parc de Sant Jordi s’omplirà de música durant 6 hores el proper 24 d’octubre. El jurat del Festival de Músics Emergents TAM! ja ha triat els 15 grups que participaran a l’edició d’enguany i que conformen un cartell variat de joves músics vallesans.

Entre les bandes participants en aquest edició, escollits per músics i periodistes de la ciutat, s’hipoden trobar diferents estils i trajectòries. Des de l’electrònica en solitari de Vanesa Paris fins al metal poderós de Isanta, del hip hop i ritmes “black” d’Another Way al folk estrambòtic de Les Dents Afilades, la veu dolça de Lu Rois o l’obscuritat de Trayax.

Cotto, La Delirium Band, L’Òstia del Segle, Errático, The Fox 196, Descantilleos, Mimetic Theory, Esfera de Ra i Innverso completen el cartell del festival. En total són 15 bandes de diversos municipis del Vallès Occidental i una mitjana d’edat que no sobrepassa els 25 anys.

Aquest festival, que vol ser una eina de promoció dels grups joves de la comarca però també un  espai de trobada i aprenentatge pels mateixos músics està organitzat pel Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa, la Casa de la Música de Terrassa i l’Associació Cultural Indirecte.

Aquest certamen inclourà formació i intercanvi. La jornada del proper 24 d’octubre constarà de tres parts.

Una primera on diferents professionals vinculats al món de la música faran formacions sobre afinació de la bateria, manteniment del baix, composició musical, promoció a les xarxes i circuits on actuar, entre altres temes.

Una segona que serà un “Espai Meeting”, que es desenvoluparà durant tot el dia. Serà doncs un punt de trobada entre músics i artistes d’altres àmbits (fotògrafs, videoartistes, dissenyadors, etc.) per afavorir que es facin contactes i sorgeixin projectes de col·laboració. Entre tots els projectes que es desenvolupin entre artistes i músics se n’escollirà un que rebrà una beca de 800€ per a la seva producció.

La tercera part serà la marató de concerts, amb les actuacions dels 15 grups seleccionats, entre les 18 h i la mitjanit.

 

Switch to mobile version