Autor Societat
9 Octubre 2015 a 15:00

Arriba a la 5a edició de La Marxa Corredor Verd Vallès

Serà dissabte 24 d’octubre i enllaça Collserola amb Sant Llorenç i la Serra de l’Obac

Presentació de la Marxa Corredor Verd del Vallès // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

Presentació de la Marxa Corredor Verd del Vallès // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

La 5a Marxa Corredor Verd Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat es va presentar ahir al matí en un acte que va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira;  el regidor d’Esports de Matadepera, Quico Sala; el president del Club Muntanyenc, Francesc Cruces; i la coordinadora de la Marxa, Antònia Sans.

La Marxa del Corredor Verd del Vallès tindrà lloc el proper dissabte 24 d’octubre, s’organitza amb la intenció d’acostar a la ciutadania el corredor verd que enllaça Collserola amb Sant Llorenç i la Serra de l’Obac.

 

Cursa 0 del Corredor Verd

Per  primera vegada, la Marxa Corredor Verd es podrà fer corrent amb la ‘Cursa 0 del Corredor Verd del Vallès’. Els corredors sortiran de Matadepera i recorreran 21 quilòmetres fins arribar a Sant Cugat. Els atletes tindran dues hores i mitja per completar el recorregut.

 

Rovira va destacar que  ’’és una gran excusa perquè els ciutadans puguin descobrir aquest patrimoni natural que tenen a tocar’’ i va celebrar que ’’per primera vegada els organitzadors hagin apostat per oferir una cursa ara que aquestes proves per espais naturals estan tan de moda’.

La resta de modalitats de la marxa es mantenen com en les anteriors edicions:

–       Matadepera – Sant Cugat (21km)

–       Circular Collserola (20 km)

–       Matadepera – Sant Cugat + Circular Collserola (41 km)

La novetat que presenta aquesta edició es troba en el circuit circular on els participants passaran enguany pel Turó de Sant Cebrià, la Font Groga i el Pantà de Can Borrell” explicava la coordinadora de la marxa, Antònia Sans, qui deixava clar que un del objectius que s’ha fixat l’organització per aquesta edició és arribar als 200 participants.

Per la seva part el regidor d’Esports de Matadepera, Quico Sala, celebravaque la Marxa del Corredor Verd segueixi reivindicant la preservació de l’espai natural i ha explicat que l’Ajuntament de Matadepera es bolcarà amb la prova’’.

Tothom que vulgui participar o informar-se ho pot fer a la web del CMSC. Estaran obertes fins el divendres 23, tot i que l’organització de la prova també contempla que els participants puguin inscriure’s el mateix dia de la marxa.

Switch to mobile version