Autor Societat
1 Octubre 2015 a 13:00

BaumannLab obre la convocatòria anual de beques

Enguany hi ha una nova beca per l’experimentació audiovisual i l’art digital

 

BaumannLab

BaumannLab

L’Ajuntament de Terrassa, a través del BaumannLab, va obrir la convocatòria de beques per a fomentar la professionalització dels joves creadors i el desenvolupament de projectes d’arts visuals i processos de creació i producció cultural. La convocatòria inclou diverses categories amb les seves característiques específiques.

Enguany s’ha creat una nova beca adreçada a projectes d’experimentació audiovisual i art digital. L’objectiu és fomentar la creació de projectes que relacionin art i noves tecnologies i la recerca en aquest camp. L’ajut va adreçat a joves de fins a 35 anys o que formin part de col·lectius que compleixin la condició. La beca inclou una dotació de 900€ per material i honoraris.

La resta de categories de la convocatòria són:

Beques artístiques

Beques per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani adreçat a joves de fins a 35 anys. Hi ha dues modalitats: per a menors de 20 anys amb una dotació econòmica de 850€. La segona modalitat és per a 20 anys o majors amb una dotació econòmica de 1.800€.

Projectes artístics en contextos educatius

Convocatòria per a professorat dels instituts de Terrassa i també a entitats d’educació en el lleure i a altres centre educatius. Amb la beca es pretén incentivar la realització de projectes artístics que han de facilitar que el jovent entri en contacte de manera participativa amb processos de creació contemporània. L’ajut inclou 500 euros.

Graffiti invaders

Té com a objectiu la realització d’un grafit establint prèviament un diàleg .amb el teixit social del territori on es faci, en aquesta ocasió el barri del Centre. S’adreça a joves de fins a 35 anys i es podrà presentar un projecte individual o col·lectiu. S’adjudicarà un sol ajut de 1.000 €.

Disseny d’accions formatives

Les accions formatives hauran de tractar un mateix concepte o línia discursiva que tingui a veure amb el context de Terrassa. Les accions formatives es poden adreçar a joves, però també a persones creadores i productores culturals i a professionals i voluntaris/es de l’àmbit del treball amb joves o infants. Està dotada amb 1.800€.

 

Presentació de projectes

Els projectes que vulguin la beca poden presentar personalment a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa (https://seuelectronica.terrassa.cat) .

Switch to mobile version