Autor Cinema, teatre i televisió
9 Octubre 2015 a 10:30

Cine Catalunya

Programació del 9 al 15 d’octubre

EL COROCinema Catalunya

 

EL CORO

 

Boychoir (EUA, 2015) Digital. 106 minuts. Sala 1. doblada i VOSC, anglès

Direcció: François Girard. Intèrprets: Garrett Warreing, Dustin HOffman, Kathy Bates, Josh Lucas, Debra Winger…

 

El cèlebre i exigent director d’un dels millors cors infantils del món, el Boychoir, un grup coral que viatja per tot el món, descobreix un extraordinari talent en un nen orfe conflictiu. Les seves estrictes però inspiradores lliçons despertaran en el jove l’amor per la música.

Del director de la guanyadora del Oscar El violín rojo. Un drama protagonitzat pels oscaritzats Dustin Hoffman i Kathy Bates. El creuament perfecte entre Los chicos del coro i Billy Elliot.

 

Divendres: 17:15 / 19:30 / 22:00 VOSC.

Dissabte i diumenge: 17:15 / 19:30 / 22:00 Dilluns i dijous : 17:15 / 19:30.

Dimecres: 17:15 / 19:30 / 22:00

 

 

Club Catalunya

 

SEGON ORIGEN

 

Segon Origen (Espanya, 2015) Digital. 106 minuts. Català. Sala 2

Direcció: Carles Porta i Bigas Luna.

Intèrprets: Rachel Hurd-Wood, Andrés Batista, Sergi Lopez, Albert Prat, Ibrahim Mané, Philip Hurd-Wood, Marieta Orozco…

 

Adaptació de la novel·la de Manuel de Pedrolo Mecanoscrit del segon origen. Tota la humanitat s’ha esvaït. Els únics supervivents, l’Alba, de 20 anys, i el Dídac, de 10, viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en runes hauran de començar de nou. Junts hauran de reconstruir no només les seves vides, sinó també la vida de tota la humanitat. Perquè quan tot sembla perdut, l’amor és l’únic manual de supervivència.

 

Divendres: 17:30 / 20:00 / 22:15 .

Dissabte i diumenge: 17:30 / 20:00 / 22:15.

Dilluns i dimecres: 17:30 / 20:00.

Dijous: 17:30 / 20:00 / 22:15

 

 

FILMOTECA

 

FILMOTECA, el documental del mes: LA CASA DE LA MORERA

 

Sara  Ishag  (Egipte,  Unió  dels  Emirats  Àrabs,  Regne  Unit,  Síria,  Iemen, 2013)

64   minuts.   VO   en   àrab   subtitulada   en   català.

Direcció   i   guió:   Sara Ishaq

 

La Sara va néixer al Iemen fa 30 anys, filla de pare iemenita i mare escocesa. Durant l’adolescència va començar a sentir-se cada cop més incòmoda amb el seu entorn i, amb 17 anys, va decidir marxar a Escòcia per viure amb la seva mare. El pare només la deixava marxar si no renunciava a les seves arrels. La Sara s’hi va comprometre, però finalment va incomplir la seva promesa. Deu anys més tard, el 2011, la Sara torna al Iemen convertida en una altra persona. Està decidida a enfrontar-se al seu passat  i  té  la  voluntat  de  redescobrir  les  seves  arrels  natals. Inesperadament, es va trobar amb un país que estava a punt de viure una revolució, dins del marc de les primaveres àrabs.

 

Dimecres 14 d’octubre 22:00h.

 

 

ALTRES ACTIVITATS

 

CONCERT: THE WHO, LIVE IN HYDE PARK

 

The Who, una de les bandes de Rock més grans de tots els temps, formada als anys 60, celebra els 50 anys de les seves cançons al Hyde Park de Londres. L’audiència podrà escoltar els seus temes favorits i grans èxits de la banda. Gravat el 26 de juny, Roger Daltrey i Pete Townshend presenten un catàleg de cançons que han definit a una generació sencera i han iniciat la banda sonora del moviment Mod. Podrem escoltar My Generation, Pintbal Wizard, Baba O’Riley i Won’t get fooled again, entre d’altres. Inclou entrevistes exclusives per al cinema amb Roger Daltrey i Pete Townshend, entre d’altres.

 

Dijous 15 d’octubre, 22:00h.

 

Entrades anticipades ja a la venda.

 

Switch to mobile version