Autor Waterpolo
27 Octubre 2015 a 11:00

CN Terrassa surt golejat de la piscina del Sant Andreu

Un segon quart desafortunat condemna les egarenques

waterpoloterrassa

CN Terrassa – Imatge del web de CN Terrassa

CN Sant Andreu 12 – CN Terrassa 5 

 

CN Sant Andreu: Gazulla, Crespí, Lloret (1), Guiralt (1), Morell, Roca (2), Hernández, Mora (2), Fernández (1), Setó, Dalmases (1), Aznar (4), Hoyos.

Entrenador: Javier Aznar.

 

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (1), Gutés (1), Cuesta, Cantero (1), Samper, Pirat (1), Palomares, Descalzi (1), Alcaraz, Tutusaus, R. Roldán, Domene.

Entrenador: Xavi Pérez.

 

Àrbitres: Sánchez i Olivares.

 

Parcials: 3-1, 5-1, 2-2 i 2-1.

Resultat acumulat: 3-1, 8-2, 10-4, 12-5.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1), (4-1, 5-1, 5-2, 6-2, 7-2, 8-2), (9-2, 9-3, 9-4, 10-4), (11-4, 12-4, 12-5).

 

El CN Terrassa va sortir derrotat de la piscina del CN Sant Andreu per 12 a 5 en partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. Un segon quart poc afortunat de les noies de Xavi Pérez va permetre les andreuenques decantar el matx al seu favor. El Natació Terrassa tanca així un primer tram de temporada en què s’ha enfrontat consecutivament als tres millors equips de la categoria.

El Sant Andreu va començar amb força i va avançar-se 2 a 0 mitjan primer quart gràcies a l’encert de Dalmases i Guiralt en dues accions en jugadora de més. Olga Descalzi retallava distàncies per les egarenques però les locals feien poc després el 3 a 1 de la mà de l’esquerrana Aznar.

En el segon període les barcelonines van col·locar un perillós 5 a 1 en només tres minuts de joc gràcies als gols de Roca i Aznar. Un penal de Dalmases a Cristina Cantero va permetre reduir la diferència però la imprecisió del Terrassa va propiciar un parcial de 3 a 0 del conjunt de Javier Aznar, obra de Mora i d’Aznar per partida doble (8-2).

Amb el partit pràcticament decantat, Xavi Pérez va donar minuts a totes les jugadores per tal que agafin experiència de cara a compromisos futurs. A la represa les locals van limitar-se a gestionar la diferència adquirida. Mora va marcar el 9 a 2 als tres minuts del tercer quart. Les egarenques van replicar amb dos gols de Gemma Gutés i Anna Roldán i Roca deixava el 10 a 4 amb què acabava el període.

En el darrer quart, Fernández i Lloret posaven el marcador en 12 a 4 i a menys de dos minuts del final, Eugenie Pirat va establir el 12 a 5 definitiu.

El CN Terrassa s’enfrontarà dissabte 31 d’octubre al CN Rubí en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx es disputarà a les 16.00 hores.

Switch to mobile version