Autor Món animal
26 Octubre 2015 a 18:00

Com apradinar un animal ? …

Com apradinar un animal ? … // Foto Caldesanimal

Com apradinar un animal ? … // Foto Caldesanimal

Encara que la nostra tasca de buscar cases que adoptin o acullin els nostres gossos i gats mai para, a vegades, per diferents raons alguns dels nostres animals passen llargues temporades a les instal•lacions de protectora. I, encara que allà els cuidem, alimentem, estimem, etc. Tant com podem no hi ha res millor per un gos o gat que viure a una casa on ésser i fer feliç a una familia o a una persona.

Així que, si actualmente no pots tenir-ne cap animal o no pots viure amb més dels que ja tens, però estimes els animals t’oferim la possibilitat d’apadrinar un dels nostres animal.

Quins animals están dintre del pla d’apadrinaments?

En principi tots, però volem donar prioriat a aquells amb menys possibilitats d’adopció. És a dir, malalts, massa grans, etc.

Que aporta a l’animal l’apadrinament?

Els diners dels apadrinaments, com es natural es dedicaran a garantir una millor qualitat de vida a l’animal adoptat, i a la resta dels animals del nostre refugi per sempre. A més a més, si el vens a visitar ajudaràs a la seva sociabilització i, amb això, afavorir una possible futura adopció.

Que m’aporta a mi ésser padrí?

Apadrinant un gat o un gos de Caldes Animal, a més a més de sapiguer que millores la condicions de vida dels animals abandonats, et permetrà crear un fort vincle amb ell que es podrà fer cada vegada més fort si t’animes a venir a passejar-lo, netejar-lo, jugar amb ell, etc.tu sol o amb la familia i amics (en els horaris d’atenció al públic o dies convinguts i sempre respectant les normes internes de la protectora). A més a més, rebràs fotografíes i informació periódica de l’estat del teu animal apadrinat: adopcions, emergències sanitàries (no es demanarà aportació econòmica extra), etc.

Quin preu té l’apadrinament?

El preu és opcional, pots aportar segons les teves  possibilitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem.

Quant temps durà l’apadrinament?

Només el temps que tú vulguis. Per aquesta raó et recomenem que no ha facis sino ho tens clar, per que els animals no són joguines.

Si vull apadrinar…que he de fer?

Posa’t en contacte amb nosaltres per email: caldesanimal@caldesanimal.org , telefon: 666.526.181 o vine a visitar-nos

Caldes Animal

Steve busca una familia12189641_495548863963895_166822433630198931_n

Steve es un macho de Pitbull de unos 2 o 3 añitos, es jugueton, cariñoso y muy sociable, se lleva bien con otros perros y le encantan los niños. Pero tiene un problema, Steve es ciego y tiene inicios de lehismania, ya esta en tratamiento, serán solo 30 inyecciones.

Necesita el cariño de la familia que nunca ha tenido, es un perro muy cariñoso y lo agradecerá eternamente, será el amigo mas fiel que hayáis tenido

Buscamos para el adopción definitiva o casa de acogida temporal.

Quieres adoptarme ? Ponte en contacto con nosotros

Switch to mobile version