Autor Societat
9 Octubre 2015 a 13:00

Comença el concurs “Posem fil a l’agulla!” per dinamitzar el comerç de Ca n’Anglada

L’organitzen l’Associació El Tomb, el CNL de Terrassa i Rubí i la BD2 

Presentació del concurs “Posem fil a l’agulla!”per dinamitzar el comerç de Ca n'Anglada

Presentació del concurs “Posem fil a l’agulla!”per dinamitzar el comerç de Ca n’Anglada

El concurs lingüístic “Posem fil a l’agulla!”, impulsat per l’Associació de Comerciants Comerç Ca n’Anglada, El Tomb, el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí i la Biblioteca del Districte 2 va ser presentat ahir a la Biblioteca del Districte 2 en un acte que va comptar amb la regidora de Normalització Lingüística, Rosa Ribera, el president de l’associació El Tomb, Aleix Pérez, la directora del Centre de Normalització Lingüística, Teresa Garcia, i la directora de la Biblioteca, Montse Llovera.

Els clients dels comerços vinculats a l’Associació El Tomb, troben als establiments des d’ahir mateix unes butlletes de participació amb una sèrie de frases fetes. Per participar caldrà esbrinar quin és el significat de cada frase. Per a descobrir-ho, els participants podran consultar material i documents a la Biblioteca, on hi trobaran l’urna on s’haurà de dipositar la butlleta emplenada.

S’hi podrà participar fins el proper 28 d’octubre. El dia 31 se sabran els resultats i es lliuraran els premis coincidint amb el Tombacastanya, el certamen de tardor en què els comerços del barri de Ca n’Anglada surten al carrer per oferir els seus productes.

El concurs pretén dinamitzar el comerç de proximitat de Ca n’Anglada per mitjà de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica i, alhora, apropar la Biblioteca Districte 2 al ciutadà.

Switch to mobile version