Autor Societat
26 Octubre 2015 a 13:00

Detinguts dos lladres que havien robat una oficina de Correos a Terrassa

Estaven a punt d’agafar un avió cap a Roma

Mosos d'Esquadra // Foto d'arxiu

Mosos d’Esquadra // Foto d’arxiu

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa van detenir el 13 d’octubre un home i una dona de 28 i 24 anys respectivament, de nacionalitat italiana i veïns de Terrassa, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació a una oficina de correus de la mateixa localitat.

El passat 7 d’octubre a les 17h els detinguts accedien a l’oficina de correus que hi ha a l’Avinguda d’Àngel Sallent vestits amb dessuadores i passamuntanyes i aconseguien emportar-se més de 1.000 euros després d’amenaçar els treballadors amb una navalla i demanar-los els diners que hi havia a la caixa forta.

Els agents van esbrinar que els autors de l’atracament havien dinat en un restaurant conegut de la zona i, a posteriori, es van desplaçar a dues botigues de moda on van adquirir dos barrets, que van fer servir com a passamuntanyes, i dues dessuadores, que també van utilitzar en l’atracament.

Els agents van poder comprovar que  la dona, que tenia un nivell de vida força elevat tot i que no desenvolupava cap feina remunerada visitava, l’administració postal amb molta assiduïtat ja que tres o quatre cops per setmana hi recollia enviaments de diners que el seu pare li enviava des d’Itàlia.

Els lladres van ser detinguts el passat dia 13 d’octubre a  a l’aeroport del Prat quan es disposaven a agafar un avió amb destinació a Roma.

L’home acumulava un bon número d’antecedents al seu país per delictes d’extorsions i segrestos i va arribar a Terrassa després d’haver complert una pena de presó a Itàlia.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 16 d’octubre davant el Jutjat d’Instrucció número 3 de Terrassa el qual va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta perquè no es descarta l’autoria dels detinguts en altres robatoris de característiques similars.

Switch to mobile version