Autor Waterpolo
6 Octubre 2015 a 11:00

El CN Terrassa arrenca un meritori punt de Mataró

Els egarencs van empatar en un escenari habitualment poc propici

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-20165 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-20165 // Imatge del CN Terrassa

Quadis CN Mataró 6 – CN Terrassa 6 

 

Quadis CN Mataró: Lloret, Veich, Bernabé, Corbalán (1), Fernández (1), Lindhout (1), Barbena, Bach, Codina, Lucas, Schnizler (3), Merino, Casabella.

Entrenador: Beto Fernández.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Granados (1), Alarcón (1), Ó. Aguilar (1), Chico, Sánchez (3), Pericas, Pérez, Galeev, Rodríguez, González, Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

 

Àrbitres: Cisneros i Torres.

Parcials: 2-2, 2-1, 1-1 i 1-2.

Resultat acumulat: 2-2, 4-3, 5-4, 6-6.

Evolució del marcador: (0-1, 1-1, 2-1, 2-2), (3-2, 3-3, 4-3), (5-3, 5-4), (5-5, 5-6, 6-6).

 

El CN Terrassa va debutar amb un empat a sis en un escenari tradicionalment poc propici, la piscina descoberta del Quadis CN Mataró. El conjunt de Dídac Cobacho va oferir una bona imatge i va demostrar capacitat de reacció, capgirarant un 5 a 3 desfavorable en el darrer quart.

El primer període va ser molt igualat. Els de Terrassa s’avançaven en el marcador amb un gol de Ricard Alarcón en superioritat numèrica. L’holandès Lindhout empatava en la jugada següent i poc després els maresmencs s’avançaven per mitjà d’un gol de Schnizler. Abans del final d’aquest període, Fran Sánchez posava l’empat a 2.

El segon període va ser per l’equip local, que va ser molt perillós al contraatac. Fernández anotava el 3 a 2 i immediatament Álvaro Granados en una acció en home de més per empatava. Els de Beto Fernández van marxar al descans amb un avantatge mínim després que Corbalán batés Aguilar també en superioritat numèrica (4-3).

El matx es va posar coll amunt després de la represa. Schnizler situava el 5 a 3 a l’electrònic però a poc de finalitzar aquest tercer període, Fran Sánchez retallava distàncies amb una diana que esdevindria vital.

En el primer tram del darrer període els egarencs completaven un parcial de 0 a 3. Sánchez empatava a 5 i tot seguit Óscar Aguilar situava el Natació per davant (5-6) després de transformar un penal comès per l’holandès Lucas. A quatre minuts del final Schnizler restablia la igualtat en el marcador. Al final ambdós equips van disposar d’accions en superioritat per desfer l’empat, però l’electrònic ja no es va moure.

Demà l’equip debuta a casa contra el CN Sant Andreu en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx es disputarà a les 20.45 hores.

 

Switch to mobile version