Autor Cultura
6 Octubre 2015 a 15:00

Els Minyons de Terrassa carreguen un 9 de 8 a Reus

Van actuar a la desena edició de la diada del  Mercadal de Reus

9d8 // Foto: Antonio Pérez

9d8 // Foto: Antonio Pérez

Els Minyons de Terrassa van participar aquest cap de setmana passat a la diada del Mercadal de Reus. Era la desena edició d’aquesta diada bianual que enguany reunia a la plaça del Mercadal a la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves dels Xiquets Tarragona, els Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Reus i els Minyons de Terrassa.

Els malves van arrencar amb un 3 de 9 amb folre en primera ronda. En segona ronda els de Terrassa van aconseguir descarregar el seu únic castell de gamma extra de la diada, un 9 de 8. Els Minyons van tancar la seva actuació amb un 4 de 9 amb folre que van haver de treballar força després de tirar enrere el primer intent i a la ronda de pilars van descarregar el pilar de set amb folre.

Destacada va ser l’actuació de la Castellers de Vilafranca que van dur a terme tres castells de gamma extra. Van fer el 3de9fa, 3de9f, 2de9fm, Pde8fm

Colla Vella dels Xiquets de Valls van fer el 3de9f, 2de9fm, 4de9fa, Pde6, Pde5, Pde5, Pde4, Pde4.

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona van realitzar el  3de9f, 4de8a, 5de8(i), 4de8, Pde7f.

La colla local dels Xiquets de Reus van carregar per primera vegada a la seva història el 4d9f. Fan  fer el  5de8, 3de9f, 4de9f(c), Pde5, Pde5, Pde5, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4, Pde4.

Switch to mobile version