Autor Cultura
26 Octubre 2015 a 10:30

Els Minyons deixen sense paraules Girona

Les fires de sant Narcís van viure la millor actuació dels malves

3d10fm // Imatge de @girona_cat

3d10fm // Imatge de @girona_cat

Girona va viure aquest diumenge la millor diada de la seva història gràcies a l’actuació dels Minyons de Terrassa amb motiu de les fires de Sant Narcís. Els malves ja van descarregar  l’any passat el 3d10fm, dotze anys després, convertint la ciutat en la tercera que s’hi descarregava un castell de 10 pisos.

Enguany, els egarencs descarregaven en primera ronda a la Plaça del Vi el 3 de 10 amb folre. Era la desena vegada que carregaven aquest castell i la sisena vegada que el descarregaven. En segona ronda la colla malva va descarregar un 5 de 9 amb folre  i en tercera ronda descarregaven  una torre de 9 amb folre i manilles. Els de Terrassa acabaven amb un pilar de 8 amb folre i manilles completant d’aquesta manera la millor actuació de la seva història.

La colla local dels Marrecs de Salt, que celebren el seu vintè aniversari, feien la millor actuació de la seva història descarregant per segon cop el 5 de 8 que van descarregar per primera vegada l’any passat a Girona.  Completaven la seva actuació amb una torre de 8, el 3 de 8 i tres pilars de 5.

La tercera colla participant a la diada eren els Capgrossos de Mataró, que van descarregar una torre de 8 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el primer 3 de 9 amb folre de la temporada dels mataronins. Van completar la seva actuació amb un pilar de 7 amb folre.

Castells realitzats pels Minyons:
– p de 4 cam. descarregat
– 3 de 10 fm. descarregat
– 2 de 8 intent
– 5 de 9 f. descarregat
– 2 de 9 fm. descarregat
– p de 8 fm. descarregat

Switch to mobile version