Autor Societat
9 Octubre 2015 a 10:00

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya

Els premis es donaran el proper 29 d’octubre

Premis Solidaris ONCE // Imatge cedida per la ONCE

Premis Solidaris ONCE // Imatge cedida per la ONCE

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal.

Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits. Aquesta IX edició els guardonats són: Fundació Ampans, a la Institució (organització) Marcos Bajo, Fundació Mas Albornà (empresa), Diputació Barcelona per  La Mirada Tàctil (l’Administració Pública) i Televisió de Catalunya pel programa Capacitats, al projecte de comunicació.

Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de Solidaris, en l’acte públic que tindrà lloc el proper dijous 29 d’octubre a les 19.15 h. a l’Auditori ONCE Catalunya.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya es celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d’altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, Borja Corcóstegui i les fundacions de Vicente Ferrer o Pasqual Maragall.

El jurat dels IX Premis Solidaris ONCE Catalunya ha estat format per Ana Peláez, consellera general de l’ONCE; Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Manel Eiximeno, Director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Carmela Fortuny, secretària Inclusió Social i Promoció Autonomia Personal Generalitat de Catalunya; Leandro Lamor, delegat EFE a Catalunya; Enric Sierra, adjunt al director de La Vanguardia; Carles González, director d’Informatius de RTVE Catalunya; Albert Solé, cap Societat de l’ARA; Christian García, cap de Gabinet de Direcció de TVC i Pepa Masó, directora adjunta d’ El Punt Avui.

Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de Solidaris, en l’acte públic que tindrà lloc el proper dijous 29 d’octubre a les 19.15 h. a l’Auditori ONCE Catalunya.

Switch to mobile version