Autor Societat
9 Octubre 2015 a 17:00

La Favt i diverses entitats de la ciutat acorden crear un espai ciutadà per la defensa dels drets humans i la lluita contra l’emergència social

Imatge del web de la FAVT

Imatge del web de la FAVT

Ca n’Aurell de Terrassa. A la reunió, convocada per la FAVT hi van estar presents la Síndica de Greuges de Terrassa, Isabel Marqués; de l’Observatori dels Drets Socials, Juan Tamayo; d’Associació Espai Democràtic Intercultural (A.E.D.I.), Karim el Otmani; de Prou Barreres, Juan Vila; de Xarxa de Solidaritat Popular de Terrassa (X.S.P.), Iván Martos i Toni Giménez; en nom de la Comunitat Musulmana de Terrassa, el seu president Mustapha ben El fassi Mezouar; i els membres de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (F.A.V.T.), Ramón Clariana, Jose Luis Charles, Dolors Lledó i Miguel Hidalgo.

Els objectius d’aquesta reunió eren d’una banda definir les línies estratègiques i d’actuació per a fer efectiva la defensa dels Drets Humans i de l’altre, aconseguir que l’Ajuntament de Terrassa reconegui i atengui l’estat d’Emergència Social que pateix la nostra ciutat des de fa anys.

Va ser un intenisu debat que va girar entorn el comunicat de premsa de la FAVT (sobre “Els ajuts als refugiats” publicat al setembre) i la Proposta de Resolució sobre l’adhesió de la ciutat a la Xarxa de municipis Acollidors (aprovada al Ple Municipal del passat 24 de Setembre).

D’aquest debat va sorgir la idea que hi ha la necessitat de crear un lloc de treball ciutadà… Un espai on tractar totes i cadascuna de les qüestions referents a la defensa dels drets de les persones i lluita contra l’emergència social.

El proper 21 d’octubre es durà a terme una reunió constitutiva d’aquest espai ciutadà on s’uniran esforços per arribar a aconseguir els objectius que ens s’han fixat.

Switch to mobile version