Autor Societat
27 Octubre 2015 a 17:00

La Federació del Metall de la CGT farà una concentració a favor dels acomiadats de Comfica (Movistar)

Demà es fa el judici a tres membres de la Secció Sindical de CGT a Comfica

Concentració // Imatge de CGT Catalunya

Concentració // Imatge de CGT Catalunya

El judici contra els acomiadaments de tres membres de la Secció Sindical de CGT a Comfica, empresa contractista de Movistar serà demà a les 11.15h. En Paco, l’Ángel i l’Alfonso van ser acomiadats per defensar la lluita contra l’abús i la precarietat.

Els tres treballadors van ser acomiadats per encapçalar a la seva empresa una Vaga, la dels tècnics de Movistar, que ha posat en escac a la totpoderosa Telefónica i que ha commogut a tota la Classe Obrera d’aquest país, per la seva rotunditat, generositat i independència. A aquest judici li seguiran altres.

Els acords dels “signants”, CCOO i UGT, que incloïen el compromís de no repressió dels vaguistes, han tornat a demostrar-se paper mullat.

La Federació del Metall de la CGT ha fet una crida a tots els Sindicats, Seccions Sindicals i Afiliats de la CGT, i a tots i totes les que lluiten contra la precarietat i la repressió laboral a acudir aquest dimecres al Jutjat del Social Nº 2 de Terrassa a les 10.30h .

Switch to mobile version