Autor Societat
6 Octubre 2015 a 10:00

La Generalitat obra la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2016

Les sol·licituds es poden presentar fins el 18 de desembre

Premis Nacionals Establiments // Imatge del web de Cigassociats

Premis Nacionals Establiments // Imatge del web de Cigassociats

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i al Establiments Centenaris 2016. Els comerciants, empreses comercials, entitats i ens públics interessats a participar en la 16a edició dels Premis Nacionals poden presentar les seves candidatures fins el proper 18 de desembre.

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial tenen com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques (microempreses i pimes) amb establiment  operatiu i raó social a Catalunya que desenvolupin la seva activitat en l’àmbit del comerç i els serveis, les entitats que les representin i ens públics.

S’estableixen tres categories: Premi a la Iniciativa Empresarial (amb dues subcategories,  Innovació en el Comerç, Premi a l’eCommerce), Premi a la Iniciativa Col·lectiva (amb dues subcategories, a la Iniciativa Col·lectiva Territorial i a la Sectorial)  i Premi a la Gestió Pública.

També, els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris volen distingir els comerços en actiu que al llarg de més de cent anys han obert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se a les necessitats de compra de la ciutadans. Aquests guardons compten amb dues categories: una per als establiments de cent o més anys d’antiguitat i una altra per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.

Les sol·licituds s’han de presentar, segons el model normalitzat, que estarà a disposició de les persones interessades a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://www.ccam.cat), i a la pàgina web del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

 

Switch to mobile version