Autor Política
16 Octubre 2015 a 15:00

Núria Carrés és ratificada com a nova gerent del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Ple la va ratificar per unanimitat

Núria Carrés // imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

Núria Carrés // imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Ple del Consell Comarcal va ratificar per unanimitat en la seva darrera sessió el nomenament de Núria Carrés com a nova gerent del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Carrés substitueix d’aquesta manera a Lucio Villasol, que ocupava el càrrec des de gener de 2013. Per primer cop, el nomenament ha estat per un procés de promoció interna, obert a tots els treballadors i treballadores del Consell. 

Ignasi Giménez ha explicat que “el passat mes de juliol vam iniciar, per primera vegada, un procés per seleccionar una persona de l’organització, amb plaça a la plantilla del Consell, per tal d’ocupar el lloc de treball de gerent. Creiem que aquest procés reflexa la voluntat del govern comarcal de donar protagonisme als treballadors i treballadores de la casa, que coneixen la institució i poden aportar talent i experiència en la gestió”. “Amb aquest nomenament volem iniciar una nova etapa en l’organització del Consell. De fet, la direcció de l’Àrea de Benestar Social i Educació també s’ha escollit d’entre els treballadors de la casa i el mateix s’està fent amb la direcció del servei dels equips d’Atenció a la Infància i l’Adolescència” apuntava el president del Consell Comarcal.

Núria Carrés (Barcelona, 1966) és Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona i Màster en Gestió publica per ESADE. Amb una trajectòria de més de 20 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis socials, ocupava des de l’any 2008 la direcció de l’àrea de Benestar Social i Educació del Consell Comarcal.

Switch to mobile version