Autor Política
23 Octubre 2015 a 13:00

Rubí i Terrassa acorden la creació d’un grup de treball estable sobre infraestructures i espais naturals comuns

Ana María Martinez i Jordi Ballart es van reunir ahir

Reunió entre Jordi Ballart i Ana María Martínez // Imatge cedida per l'Ajunatment de Rubí

Reunió entre Jordi Ballart i Ana María Martínez // Imatge cedida per l’Ajunatment de Rubí

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es van reunir ahir a Rubí en la que ha estat la primera trobada entre els dos batlles des que la rubinenca accedís a l’alcaldia.

Els dos alcaldes van abordar diversos temes sobre les infraestructures de la comarca. D’aquesta reunió va sorgir la proposta de creació d’un grup de treball estable d’infraestructures i espais naturals per tal de tractar temes d’interès comú per a ambdós municipis.

Una de les reclamacions conjuntes d’ambdós ajuntaments és la de la gratuïtat del peatge de Les Fonts. Ambdues administracions locals veuen com un greuge per als veïns i veïnes dels dos municipis, a més de constituir un fre per al desenvolupament econòmic del territori i de significar un gran perjudici econòmic per al teixit productiu de la comarca.

Una de les prioritats que tindrà aquest nou grup de treball creat pels ajuntaments de Rubí i Terrassa serà la demanda de l’increment de les freqüències dels trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per tal de garantir un millor servei als usuaris i usuàries ambdues localitat,i més tenint en compte que amb la creació de tres noves estacions a Terrassa s’ha produït un increment de usuaris de FGC. Altres temes que s’hauran de treballar són la millora d’accessos entre Rubí i Terrassa al barri de Can Palet de Vista Alegre, el manteniment i millora de la riera de les Arenes i la gestió ambiental coordinada de l’espai de la Serra de Galliners, protegit pel Pla Territorial Metropolità de Barcelona, que forma part del corredor biològic que connecta el massís de Sant Llorenç del Munt i Collserola.

Abans de l’inici de la reunió, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Rubí.

Switch to mobile version