Autor Societat
23 Octubre 2015 a 15:30

Una família es troba una pitó al lavabo de casa seva

Es tracta d’una serp originària d’Austràlia

Pitó arborícola verd // Imatge de @agentsruralscat

Pitó arborícola verd // Imatge de @agentsruralscat

El passat 12 d’octubre el 112 va rebre la trucada d’una família que declarava haver-se trobat al lavabo de casa seva un serp de color verd en un dels armaris del lavabo. Els fets van passar en una vivenda del carrer Wilson.

Els Agents rurals van ser els encarregats d’anar a buscar aquest singular veí. A la seva arribada van trobar la serp enroscada en una de les barres per tovalloles. Els agents rurals van poder comprovar que es tractava d’una espècie no venenosa. Es tractava  d’un exemplar de pitón arborícola verda, una espècie autòctona  del nort d’Austràlia i Nova Guinea.

L’exemplar va ser traslladat Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya.

Switch to mobile version