Autor Societat
15 Octubre 2015 a 11:30

Una olor semblant al gas porta de corcoll als Bombers de Terrassa

Diferents veïns de diferents carrers van informar al llarg del matí d’una possible fuita a gas

Bombers de Terrassa // Imatge d'arxiu: Toni Gárcia

Bombers de Terrassa // Imatge d’arxiu: Toni Gárcia

Els Bombers de Terrassa van acudir dimarts al matí al carrer Navas de Tolosa quan una veïna els va trucar per informar que se sentia olor a gas al pati de llums del seu edifici.

Els Bombers van realitzar el mesurament de l’olor i van comprovar que no era de gas i que podia ser de quelcom de les clavegueres. Una empresa va informar de la mateixa olor, però el resultat obtinguts pel mesurament dels bombers va tornar a ser negatiu.

Gairebé dues hores més tard, al voltant de les 13h, una de les empreses de la zona, situada al carrer Lepant,  van trucar pel mateix problema. Els bombers, tot i pensar que podia ser el mateix problema, van desallotjar els 90 empleats de l’empresa i van realitzar el mesurament de l’olor, resultant novament negatiu.

A les 13.20h, el 112 informava que havien rebut una trucada d’un veí del carrer Sant Quirze que informava del mateix. Fins allà es van dirigir una unitat policial i els Bombers de Terrassa, que van mesurar novament l’olor obtenint, una vegada més, resultat negatiu.

 

Switch to mobile version