Autor Waterpolo
2 Novembre 2015 a 15:00

El CN Terrassa cau davant el CN Sabadell en un gran derbi vallesà

El partit es va decidir en el darrer quart

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

CN Terrassa 8 – CN Sabadell 11 

 

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Granados (1), Alarcón, Ó. Aguilar (2), Chico, Sánchez (1), Pericas, De la Fuente, Galeev (1), Rodríguez, González (3), Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

 

CN Sabadell: Motos, S. Cabanas (1), Koopman, Matoso (1), Hernando (1), Soler (3), López-Escribano (1), Alcaide, Fenoy (1), Gallego, Marsal (3), V. Cabanas.

Entrenador: Salvador Chava Gómez.

 

Àrbitres: Jiménez i Ortega.

 

Parcials: 4-2, 1-2, 2-3 i 1-4

Resultat acumulat: 4-2, 5-4, 7-7, 8-11.

Evolució del marcador: (1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2), (4-3, 5-3, 5-4), (5-5, 6-5, 6-6, 6-7, 7-7), (7-8, 7-9, 7-10, 8-10, 8-11).

 

El CN Terrassa va perdre per 8 a 11 contra el CN Sabadell en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo.

Va ser un gran derbi vallesà on els visitants, que mantenen el liderat, van decantar al seu favor a l’inici del darrer període després de tres quarts de màxima igualtat. Els egarencs se situen sisens després d’aquesta derrota

El Natació Terrassa va signar una arrencada molt prometedora. Amb un waterpolo molt intens els de Terrassa es van imposar en el primer quart. Aguilar avançava de penal als egarencs. Empatava més tard Eric Marsal amb un tir des del lateral esquerre. Aguilar feia la segona diana amb un gran contracop i David González ampliava el marge amb un llançament des del centre de l’atac en home de més. La rèplica del CN Sabadell va arribar tot seguit de la mà d’Hernando, també en superioritat numèrica. Iñaki Aguilar va evitar l’empat visitant en aturar un penal llançat per López-Escribano, tot just abans que Donat Galeev tanqués un magnífic quart amb un tir llunyà que va sorprendre Motos (4-2).

En el segon període va minvar el ritme golejador, tot i que es va mantenir la intensitat. Soler retallava la diferència després de dues bones aturades d’Aguilar. A poc més d’un minut pel descans, González va clavar un llançament a l’escaire per situar el 5 a 3 però el Sabadell va estrènyer la diferència tot seguit per mitjà de Marsal.

A la represa la profunditat de banqueta sabadellenca va esdevenir decisiva. Soler va anotar l’empat a cinc en una sortida al contracop. El CN Terrassa, combatiu fins al final, va respondre immediatament amb una diana d’Álvaro Granados en superioritat numèrica. Els de Chava Gómez van posar-se per primer cop per davant a tres minuts del final del tercer període després d’un parcial de 0 a 2, obra de Soler i López-Escribano. Fran Sánchez, en home de més, va col·locar l’empat a set a l’electrònic.

El CN Sabadell va sentenciar a falta de vuit minuts. Dues dianes molt semblants de Matoso i Sergi Cabanas des del lateral dret van enfilar el marcador fins al 7 a 9 en poc més de dos minuts de joc. Una imprecisió egarenca a falta de 4 minuts va permetre a Marsal marcar tot sol davant el porter. El Terrassa es va apropar a dos minuts del final amb un gol de González però Fenoy posava el definitiu 8 a 11 amb un gol sobre la botzina.

El CN Terrassa visitarà el CN Barcelona en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx es disputarà demà passat dimecres a les 20.45 hores a la piscina de la Nova Escullera.

Switch to mobile version