Autor Waterpolo
9 Novembre 2015 a 15:00

El CN Terrassa es retroba amb la victòria contra el CE Mediterrani

Portaven dues derrotes consecutives

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

CN Terrassa 14 – CN Catalunya 7

 

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Granados (1), Alarcón (3), Ó. Aguilar (2), Chico (1), Sánchez (1), Pericas, Pérez (1), Galeev (3), Rodríguez, González (1), Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

 

CN Catalunya: A. Clols, Stiling (1), Egedi, Carabí (1), S. Clols (1), Mínguez, Santiveri (2), Gasulla (1), Álvarez (1), Arnella, Al Dughther, Trilles, Ariño.

Entrenador: Tato García.

 

Àrbitres: Felicidad i Colominas.

 

Parcials: 4-2, 4-2, 2-2 i 4-1.

Resultat acumulat: 4-2, 8-4, 10-6, 14-7.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2), (5-2, 6-2, 7-2, 7-3, 7-4, 8-4), (8-5, 8-6, 9-6, 10-6), (11-6, 12-6, 12-7, 13-7, 14-7).

 

El CN Terrassa va superar el CN Catalunya per 14 a 7 en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo.

El conjunt de Dídac Cobacho va retrobar-se amb la victòria després de dues derrotes consecutives. Ho va fer davant un rival al qual va sotmetre des de la intensitat defensiva i la sortida al contracop. Els egarencs es mantenen en el sisè lloc de la taula classificatòria amb tretze punts,a dos del tercer classificat, el Canoe.

El CN Terrassa va dur la iniciativa des de l’inici del partit i quan es portava només un minut Fran Sánchez inaugurava el marcador. Tot seguit, Ricard Alarcón va eixamplar el marge. En l’acció següent els visitants retallaven diferencies gràcies a un penal comès per Álvaro Granados que va transformar per Santiveri. Òscar Aguilar feia el 3 a 1, Álvarez el 3 a 2i abans de finalitzar el primer quart Alarcón feia el 4 a 2.

El CN Terrassa va seguir igual en el segon període. Els egarencs van encadenar un 3 a 0 gràcies al bon treball en defensa i a la velocitat en atac. Els gols van ser obre de Granados, David González i Jordi Pérez. El CN Catalunya va reduir diferències gràcies als gols d’Stiling i Carabí. Donat Galeev, a tres segons del descans, va marcar el 8 a 4.

A la represa els de Tato García van col·locar-se a dos gols mitjan tercer quart a través de l’encert de Gasulla i de Santiveri, que va convertir un penal comès per Oriol Rodríguez. però la remuntada visitant es va aturar aquí i el CN Terrassa va prendre de nou les regnes i va situar un tranquil·litzador 10 a 6 al final del període, amb Aguilar i Galeev com a artífexs.

El Terrassa va certificar la seva victòria amb un parcial de 4 a 1 en l’últim quart amb gols de Alarcón i Jordi Chico en home de més i Xavi Serra i Galeev per part del CN Terrassa i Clols per part visitant.

Aquest dissabte el CN Terrassa torna a jugar a casa. Serà  a les 18h el contra CE Mediterrani en partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor.

 

Switch to mobile version