Autor Cultura
17 Novembre 2015 a 15:00

Els Castellers de Terrassa posen punt i final a una gran temporada a Caldes

Van descarregar la torre de set

Torre de set dels Castellers // Imatge cedida pels Castellers de Terrassa

Torre de set dels Castellers // Imatge cedida pels Castellers de Terrassa

Els Castellers de Terrassa va posar diumenge un punt i final brillant a la seva temporada amb l’actuació que va realitzar a la Diada dels Castellers de Caldes de Montbui. Els blauturquesa van començar amb 2 pilars de quatre de benvinguda i en primera ronda fent 5d7, descarregant-lo amb total solvència, no en va, aquest ha estat un dels castells que més vegades ha descarregat la colla aquest any amb un total de 18 vegades.

En segona ronda els de Terrassa van descarregar un esplèndid 3d8. Aquesta temporada han descarregat un total de 3 3d8,  tots ells des del 4 d’octubre a Reus, on el van descarregar fora de casa desprès de gairebé 20 anys.

En la darrera ronda els Castellers van voler enfrontar un castell que havia generat dubtes al llarg de la temporada i que s’havia quedat a la recambra en moltes actuacions, la torre de set. La torre va pujar convençuda fins a la carregada i un cop assolida, els nervis i les ànsies van fer que remenes més del compte, que s’hagués de defensar fermament, per finalment poder descarregar-la. Els egarencs van desfermar tota la seva alegria i van celebrar el tercer castell assolit, l’actuació en particular i la temporada en general. Els Castellers de Terrassa van finalitzar amb tres pilars de quatre també simultanis.

Els amfitrions, els Castellers de Caldes van assolir la millor actuació de la seva història. Van donar la benvinguda als seus conciutadans amb 2 pilars 4. En primera ronda, van descarregar per primer cop en la seva història el 4d7 amb l’agulla, però aquí no va acabar la cosa, sinó que en segona ronda, van descarregar també per primer cop a la seva història el 5d7, i per acabar els van acompanyar amb un 3d7 amb l’agulla. Per acabar un pilar de cinc, i posteriorment 2 pilars de quatre simultanis.

Els Castellers de Sant Feliu no van sortir gaire contenta de plaça en no poder complir el programa desitjat. Després del pilar de 4 d’entrada, el 3de7 quedava en intent. En ronda de repetició van descarregar un 4de6 amb l’agulla, i tot seguit, demostrant la confiança que tenen en el castell, van tornar a provar el 3de7, i tornava a esdevenir un topall a les seves aspiracions, quedant aquest cop en intent desmuntat. Desprès, per acabar les rondes de castells van triar el 2de6, i per acabar el pilar de 5.

Els Castellers de Terrassa, desprès de 192 castells descarregats, entre els que destaquen tres 3de8, dos 2de7, un 9de7, quatre 3de7 per sota, divuit 5de7, i cinc 7de7,… acaba la temporada amb molt bon gust de boca,s si bé el quatre de vuit ha quedat pendent.

La colla també es mostra prou satisfeta pel creixement de la massa social i amb una implicació creixent amb els barris i la ciutat de Terrassa.

 

Switch to mobile version