Autor Cultura
10 Novembre 2015 a 13:00

Els Minyons descarreguen per primera vegada aquesta temporada el 3d8p

Va ser un cap de setmana complet pels Minyons de Terrassa

3d9f dels Minyons a Granollers // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa

3d9f dels Minyons a Granollers // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa van tenir aquest cap de setmana passat una doble cita. Dissabte a la tarda van actuar a Vilanova i la Geltrú i diumenge ho van fer a Granollers

Els malves es van desplaçar a Vilanova i la Geltrú per participar en la diada dels Bordegassos de Vilanova. Els Minyons van obrir amb un 3d9f en primera ronda, que va descarregar-se amb lentitud però sense complicacions. En segona ronda els egarencs van escollir el 5d8 i en la tercera van tancar les rondes amb el 2d8f. Van acabar la seva actuació amb un pd6 i dos pd4 de comiat.

Diumenge els malves van actuar a la diada de la seva colla fillola, els Xics de Granollers. Els Minyons van triar el 3d9f en primera ronda, un castell que van completar sense problemes tal i com havien fet el dia anterior i demostrant el gran domini que tenen de l’estructura i el bon rodatge que hi porten aquest any. En segona ronda els malves van aixecar el 4d9f que van haver de treballar-se de valent, sobretot als pisos inferiors del tronc i l’encaix amb el folre, però que es va descarregar amb solvència. En tercera ronda els egarencs van descarregar per primera vegada aquesta temporada el 3d8p. És un castell que volen treballar un pis més de cara a aquest final de temporada, i va demostrar bones mides i saber fer dels Minyons, descarregant-se amb relativa facilitat. En ronda de pilars van descarregar un pd7f que es va mostrar molt sòlid en tot moment. Era el setè de la temporada.

Els Minyons han preparat un assaig especial aquest dissabte dia 14 de Novembre a la plaça Vella a les 18.00h. A més a més, diumenge actuaran a Sant Cugat a la Diada dels Castellers d’aquesta localitat vallesana.

Switch to mobile version