Autor Notícies Generals
26 Novembre 2015 a 17:30

Franquícies.cat i Top Ten Franquicias s’alien per liderar el sector a Catalunya

Les dues empreses catalanes signen un acord estratègic de col·laboració per oferir als emprenedors les màximes garanties d’èxit per al seu negoci

Jordi Bacaria i Noèlia Hurtado

Jordi Bacaria i Noèlia Hurtado

Franquicies.cat i Top Ten Franquicias s’han aliat per liderar el sector de les franquícies a Catalunya. L’acord estratègic entre les dues empreses s’ha reflectit amb la signatura del document per part Jordi Bacaria, director de Franquicies.cat, i Noèlia Hurtado, directora de Top Ten Franquicias.

Les dues empreses de referència del sector de les franquícies a Catalunya han decidit sumar forces després de comprovar que comparteixen els mateixos paràmetres de rigor i professionalitat. De fet, aquesta col·laboració estratègica permetrà que, per una banda, Franquícies.cat ofereixi les millors franquícies i continguts en el seu portal i, per altra, que Top Ten Franquicias es posicioni com una empresa líder en l’expansió de negocis a Catalunya. Gràcies a aquests avantatges competitius, les dues companyies pretenen ser la primera opció per als emprenedors catalans que volen iniciar el seu negoci amb les màximes garanties d’èxit.

Després de signar l’acord, Jordi Bacaria, director de Franquicies.cat, ha explicat que “aquesta col·laboració em fa especial il·lusió ja que som dues empreses properes, que posem en comú part dels nostres actius i, a més, compartim valors”. Per la seva banda, Noèlia Hurtado, directora de Top Ten Franquicias ha assenyalat que “per a la nostra empresa suposa un pas endavant en la promoció de la creació i l’expansió  de negocis viables i sostenibles en el temps”.

Franquícies.cat és el primer portal de les franquícies escrit íntegrament en llengua catalana. Aquest element diferenciador ha permès que, en molt poc temps, aquest web sigui un espai online de referència per emprenedors de Catalunya, Andorra, Illes Balears, València i Sud de França.

Top Ten Franquicias és una consultoria, amb seu a Barcelona, especialitzada en la creació, desenvolupament i expansió de negocis i franquícies, que ofereix un acompanyament integral, expert i professional orientat a satisfer les necessitats d’emprenedors que volen obrir una franquícia i empresaris que volen franquiciar el seu negoci.

Switch to mobile version