Autor Societat
19 Novembre 2015 a 15:00

La plataforma Prou Barreres reclama que s’apliquin els Criteris d’accessibilitat en l’organització d’actes públics

accL’Ajuntament de Terrassa va impulsar, el juliol del 2012, la signatura del Pacte Terrassa per a l’Accessibilitat Universal, que va permetre integrar els diferents instruments per treballar per la millora de l’accessibilitat.

Terrassa vol ser una ciutat per a totes les persones i que els actes i les activitats que s’hi organitzen també siguin oberts a tothom. Per aquest motiu és molt important preveure en l’organització i la informació de qualsevol esdeveniment les necessitats d’accessibilitat de tots els col·lectius. Cal vetllar perquè ningú deixi d’assistir o participar en les activitats que s’organitzen a la nostra ciutat per motius d’accessibilitat. És per això que s’ha de vetllar per que s’estableixen els Criteris d’accessibilitat en l’organització d’actes públics a Terrassa, on es recullen les característiques que cal que reuneixi qualsevol acte o activitat que s’organitzi des de l’Ajuntament o des de qualsevol entitat de la ciutat.

Malauradament, segons la Plataforma Prou Barreres, en diferents actes organitzats a la ciutat no s’han complert els criteris. En aquest sentit reclamen que s’apliquin els Criteris d’accessibilitat en l’organització d’actes públics a Terrassa, ja que no complir els acords establerts vulnera els drets de persones amb diversitat funcional, un acte discriminatori.

Switch to mobile version