Autor Ensenyament
19 Novembre 2015 a 10:00

Les sol•licituds pels ajuts econòmics en FP es poden presentar fins el 15 de desembre

La resolució serà el 16 de gener

Ajuts FP // Imatge cedida per la Generalitat

Ajuts FP // Imatge cedida per la Generalitat

Es poden presentar les sol·licituds per obtenir ajuts econòmics a projectes en centres educatius de formació professional que promoguin la qualitat i la innovació en aquest sistema educatiu fins al 15 de desembre.

Com a novetat aquest any s’estén a tota la demarcació gràcies al conveni que la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona han signat amb la Fundació Barcelona FP, entitat que convoca ajuts.

El projecte d’innovació a l’FP de la Fundació té com a objecte donar suport i impulsar, a través de la concessió d’ajuts econòmics, entorns, metodologies d’aprenentatge i actuacions docents que fomentin experiències innovadores.

El Pla d’innovació s’adreça a tots els centres i/o instituts que imparteixen ensenyaments de formació professional inicial de les comarques barcelonines. Els projectes poden ser aplicats a qualsevol cicle formatiu de grau mitjà i/o de grau superior que el centre tingui autoritzat oficialment per part de l’administració competent. A més, s’hauran d’executar en el curs acadèmic 2015-2016 i cada institut o centre podrà presentar-ne un màxim de dos.

La convocatòria entra en vigor el dia 16 de novembre de 2015 i es podran presentar sol·licituds fins les 14h del dia 15 de desembre de 2015. La resolució tindrà lloc al gener del 2016.

Switch to mobile version