Autor Societat
4 Novembre 2015 a 15:00

Molta feina pels Bombers i Policia pel mal temps de dilluns

Van haver d’actuar en diversos incidents

Bombers de Terrassa // Imatge d'arxiu: Toni Gárcia

Bombers de Terrassa // Imatge d’arxiu: Toni Gárcia

Dilluns els Bombers de Terrassa van tenir força feina degut en part a la llevantada que va tenir lloc a gran part del territori.

La matinada entre dilluns i dimarts els Bombers van haver de rescatar a un conductor que havia quedat atrapat a l’interior del seu vehicle sota el pont de la carretera de Rubí, a l’avinguda del Vallès.

La zona presentava una acumulació d’uns 80 cm d’aigua i va ser necessària la presència dels Bombers per treure l’home que havia quedat atrapat a l’interiro del vehicle.

Al matí van haver d’actuar en una falsa alarma d’explosió que va tenir lloc al carrer Pintor Vancells. Fins el lloc es van dirigir dues unitats de Bombers  que van accedir a la vivenda on suposadament s’havia produït l’explosió a través de la terrassa del veí.

A l’habitatge no hi havia ningú, però un rotllo de gespa artificial s’havia incendiat i havia afectat a un neumàtic que hi havia el costat. L’origen de l’incendi es desconeix, però a l’arribada dels Bombers el foc ja havia estat extingit pels mateixos veïns que havien tirat aigua des de les terrasses.

D’altra banda un arbre va caure sobre un vehicle. Els fets es van produir al carrer de Saragossa. La caiguda de l’arbre va obstaculitzar el pas de vehicles i els Bombers van haver de tallar l’arbre per poder restaurar la circulació.

A les 17h un particular alertava que al carrer Agricultura un fanal havia caigut a  terra i havia causat danys a dos vehicles. Es van haver de fer càrrec de la situació agents de la Policia Local.

Al vespre un particular informava que un vehicle havia quedat atrapat en un bassal al carrer de Dom Bosco i que tres vehicles més havien quedat afectats per l’aigua. Els agents de policia amb ajuda dels veïns van poder netejar el clavegueram i fer que l’aigua deixes d’acumular-se.

 

Switch to mobile version