Autor Societat
5 Novembre 2015 a 13:00

Tercer sopar commemoratiu-reivindicatiu 25N Dia Internacional contra la violència de gènere

L’esdeveniment serà el 6 de novembre

 

 

Violència de gènere // Imatge del web Wikipedia

Violència de gènere // Imatge del web Wikipedia

 

El centre cívic Montserrat Roig acollirà el tercer sopar commemoratiu-reivindicatiu 25N Dia Internacional contra la violència de gènere que organitzen de forma conjunta totes les entitats que formen part de Les Esquerres de Terrassa: les agrupacions locals dels partits PSC, ERC, EUiA, Podemos i la CUP i les seccions comarcals dels sindicats UGT i CCOO.  L’acte tindrà lloc el 6 de novembre a les 21:30h.

L’objectiu de l’acte és reivindicar la lluita contra la violència vers les dones i, al mateix temps, conscienciar a la ciutadania sobre aquesta dura problemàtica que encara està lluny de solucionar-se. Les Esquerres de Terrassa exigeixen que la violència de gènere sigui considerada una qüestió d’estat i que tots els partits polítics es comprometin a un pacte que prioritzi la lluita per eradicar-la.

Manifest sopar ESQUERRES TERRASSA

Switch to mobile version