Autor Societat
20 Novembre 2015 a 13:00

Terrassa celebra la Quinzena dels Drets Humans

La commemoració s’inicia amb l’acte del Dia Universal dels Drets de la Infància 

infants_3L’Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb la Sindicatura de Greuges, la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Terrassa, l’Observatori dels Drets Socials i altres entitats, ha organitzat la Quinzena dels Drets Humans per tal de donar visibilitat i reconèixer les actuacions que es fan en favor dels Drets Humans a la ciutat.

En aquest sentit i donat que entre finals del mes de novembre i el mes de desembre es commemoren diversos dies internacionals relacionats amb aquesta temàtica s’ha emmarcat en una celebració que aglutini totes aquestes accions.

Els dies commemoratius que s’inclouen en aquesta Quinzena dels Drets Humans són:

  • 20 de novembre, Dia Universal dels Drets de la Infància
  • 20 de novembre, Dia de la Memòria Trans
  • 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones
  • 1 de desembre, Dia Mundial de la SIDA
  • 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb discapacitat
  • 10 de desembre, Dia dels Drets Humans

Teatre sobre drets dels infants 

Aquest matí el Teatre Principal ha acollit el primer acte de la celebració de la Quinzena dels Drets Humans a Terrassa, amb motiu del Dia Universal dels Drets de la Infància. S’ha presentat l’espectacle protagonitzat per alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques dels instituts Torre del Palau i ViladecavallsQuins drets tinc?”, una activitat organitzada per la Sindicatura de Greuges de Terrassa i l’Ajuntament.

Es tracta d’una representació teatral, dirigida a alumnat de 5è i 6è de Primària i 1r i 2n d’ESO, que pretén visibilitzar i reivindicar els drets fonamentals dels infants amb la intenció de conscienciar lúdicament, entorn a aquests drets, posant de relleu les situacions de risc que poden afectar als nens i les nenes.

Actes programats en commemoració de la Quinzena dels Drets Humans

Switch to mobile version