Autor Societat
12 Novembre 2015 a 15:00

Terrassa i Matadepera demanen a la Diputació de Barcelona que acabi el carril bici que ha d’unir els dos municipis

Jordi Ballart i Mireia Solsona es van reunir ahir al migdia 

Terrassa i Matadepera demanen a la Diputació de Barcelona que acabi el carril bici que ha d’unir els dos municipis // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Terrassa i Matadepera demanen a la Diputació de Barcelona que acabi el carril bici que ha d’unir els dos municipis // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Terrassa i Matadepera demanaran conjuntament a la Diputació de Barcelona que completi la construcció del carril bici i vianants entre els dos municipis, prioritzant el tram que va des de l’avinguda Lacetània de Terrassa fins a la rotonda existent entre la BV-1221 i la BV-1275. Així ho van decidir ahir al migdia els alcaldes d’ambdues poblacions, Jordi Ballart i Mireia Solsona en la reunió que van mantenir ahir a l’Ajuntament de Terrassa.

Quan la Diputació de Barcelona va executar l’any 2011 aquesta rotonda a la carretera de Matadepera ja va construir un petit tram del carril-bici i vianants en previsió que la resta es faria més endavant. Tot i això, el tram construït té poca utilitat ja que les obres encara no s’han dut a terme. Els dos alcaldes han coincidit en la necessitat que aquest carril es completi el més avuat possible ja que suposaria un pas endavant en la mobilitat a la zona, millorant la connectivitat amb la nova estació de FGC a Can Roca -utilitzada per usuaris i usuàries tant de Terrassa com de Matadepera-, i al mateix temps fomentaria l’ús d’un mitjà de transport sostenible i saludable com és la bicicleta per als desplaçaments entre els dos municipis

Les obres haurien de dur-se a terme en tres direccions, prioritzant primer cap a Terrassa fins a l’avinguda Lacetània); després cap a l’entrada de Matadepera; i per últim, cap al Parc Audiovisual (fins la rotonda entre la BV-1221 i la BV-1274).

Ballart i Solsona han acordat demanar una reunió amb el diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona per insistir en la necessitat de completar aquest tram. Jordi Ballart també s’ha compromès a parlar- ne amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, en el decurs d’una visita que farà en les pròximes setmanes a Terrassa.

Més combois de FGC 

A la reunió entre els dos alcaldes, a la que també hi van assistir el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Marc Armengol, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Matadepera, Nil López, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Daniel Nart., es van valorar altres qüestions relacionades amb la mobilitat, les infraestructures i el medi ambient que afecten ambdós municipis.

Una d’aquestes qüestions tractades va ser la necessitat que s’inclogui Terrassa en la Zona Tarifària 2 dels Ferrocarrils de la Generalitat, i de què FGC implanti més combois per a la línia S1, ja que des que han entrat en funcionament les noves estacions del Metro de Terrassa, els trens  registren una elevada ocupació en hores punta.

L’Ajuntament de Terrassa insistirà en aquesta ampliació del servei que beneficiaria tant els usuaris i usuàries terrassencs com els matadeperencs enviant una carta al president d’aquesta empresa pública, Enric Ticó.

D’altra banda també es reivindicarà al Ministeri de Foment que no es paralitzin ni es retardin més les obres de l’autovia orbital B-40, una infraestructura viària que ha patit llargs retards i que és clau per a la mobilitat a la zona. Si es compleix amb la programació del Ministeri, aquesta obra s’acabaria amb un retard de 9 anys respecte la previsió que es tenia quan l’obra es va iniciar. El retard acumulat des que es va programar la seva execució és de 14 anys. Un retard que els dos alcaldes han valorat com a desmesurat, i que ha perjudicat la mobilitat i la competitivitat de la ciutat de Terrassa i dels municipis del Vallès Occidental en general.

Switch to mobile version