Autor Cinema, teatre i televisió
21 Desembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 21 i dimarts 22 de desembre

Fotograma Prim, l'assassinat del carrer del Turco

Fotograma Prim, l’assassinat del carrer del Turco

Dilluns

TV3

A les 22:36h cine amb Prim, l’assassinat del carrer del Turco

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Miguel Bardem i amb la interpretació de Francesc Orella, Javier Godino, Daniel Grao

Gira entorn de les circumstàncies que van envoltar l’atemptat mortal del que va ser objecte el 27 de desembre de 1870 el general Juan Prim i Prats, llavors president del Consell de Ministres i ministre de la Guerra. Tres dies després, el 30 de desembre, es feia pública la seva mort. Una aproximació a un fet històric que segueix envoltat de misteri; un magnicidi que mai va ser resolt.

La Sexta

A les 22:30h cine amb Amanecer 1

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Bill Condon i amb la interpretació de Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

L’amor que Edward i Bella senten l’un per l’altre se segella amb la celebració d’una gran cerimònia organitzada per Alice. Durant la lluna de mel, els jovençans tenen relacions sexuals i Bella queda embarassada. El ràpid creixement del fetus, meitat humà meitat vampir, afecta greument a la seva salut, portant-la a la vora de la mort…

Antena 3

A les 22:40h cine amb Asalto al tren Pelham 1-2-3

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Tony Scott i amb la interpretació de Denzel Washington, John Travolta, James Gandolfini

Walter Garber, supervisor del metre de Nova York, ha d’afrontar el caos provocat pel segrest d’un vagó per una banda armada, el capitost de la qual és Ryder. La banda amenaça amb executar als passatgers si, en el termini d’una hora, no se’ls paga un alt rescat.

TVE

A les 22:15h cine amb SWAT (los hombre de Harrelson)

Estrenada l’any 2003 sota la direcció de Clark Johnson i amb la interpretació de Colin Farrell, Samuel L. Jackson

Un antic membre dels S.W.A.T., Jim Street, expulsat al costat del seu company per una controvertida decisió presa en un robatori amb ostatges, espera una nova oportunitat per redimir-se i tornar a vestir l’uniforme dels S.W.A.T. I l’ocasió li arriba quan el comandant Donen ‘Profund’ Harrelson rep l’ordre d’allistar i entrenar a policies del més alt nivell. Després de diverses setmanes de dur entrenament físic, el nou S.W.A.T. entra en acció quan un important capo de la droga ofereix 100 milions de dòlars de recompensa a qui li alliberi de la custòdia de la policia…

Cuatro

A les 22:00h cine amb Red

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Robert Schwentke i amb la interpretació de Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich

Adaptació del còmic de Warren Ellis i Cully Hamner. Frank Moses és un agent secret retirat que avorrit de la seva nova vida, decideix tornar a l’acció quan algú intenta assassinar-ho. Però Frank no tornarà solament doncs decideix recuperar al seu vell equip.

———————————————-

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb Noche en el museo 2

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Shawn Levy i amb la interpretació de Ben Stiller, Amy Adams, Hank Azaria

El vigilant Larry Daley es veu obligat a dir adéu a tots els seus amics quan decideixen fer el Museu de Ciències Naturals més interactiu i substitueixen totes les figures per hologrames.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version