Autor Cinema, teatre i televisió
7 Desembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 7 i dimarts 8 de desembre

7D el debate decisivo

7D el debate decisivo

Dilluns

La Sexta

A les 22:00h 7D: el debate decisivo

Ana Pastor i Vicente Vallès seran els encarregats de moderar el debat a quatre entre Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern; Pedro Sánchez, secretari general del PSOE; Albert Rivera, president de Ciutadans i Pablo Iglesias, Secretari General de Podemos.

Antena 3

A les 22:00h 7D: el debate decisivo

Ana Pastor i Vicente Vallès seran els encarregats de moderar el debat a quatre entre Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern; Pedro Sánchez, secretari general del PSOE; Albert Rivera, president de Ciutadans i Pablo Iglesias, Secretari General de Podemos.

TVE

A les 22:15h cine amb Pompeya

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Paul W. S. Anderson i amb la interpretació de Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland

Milo, un esclau convertit en gladiador, contempla impotent com el seu veritable amor, Casia, la bella filla d’un ric mercader, s’ha promès amb un corrupte Senador romà. Però quan la Muntanya Vesuvi entra en erupció, Milo haurà de lluitar en una carrera contra el temps per salvar a la seva estimada mentre la magnífica ciutat de Pompeya s’esfondra al seu voltant.

Cuatro

A les 22:00h cine amb El origen del Planeta de los Simios

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Rupert Wyatt i amb la interpretació de James Franco, Andy Serkis, Brian Cox

Will Rodman és un jove científic que està investigant amb micos per obtenir un tractament contra l’alzheimer, una malaltia que afecta al seu pare. Un d’aquests primats, un ximpanzé nounat al que Will es va portar a casa per protegir-ho, i al flama César, experimenta una evolució en la seva intel·ligència veritablement sorprenent. En l’estudi del simi li ajudarà una bella primatòloga anomenada Caroline.

————————————————

Dimarts

TV3

A les 15:450h cine amb Llegendes de passió, Un poli de veritat

A les 22:45h cine amb Amics amb diners

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Nicole Holofcener i amb la interpretació de Jennifer Aniston, Catherine Keener, Frances McDormand

Després d’examinar les seves relacions amoroses i amistoses, quatre amigues descobreixen que no els agrada la vida que porten. Jane és una reeixida dissenyadora de modes que s’ha abandonat una mica i el marit de les quals podria ser homosexual. Franny és una multimilionària que aparenta tenir una vida familiar perfecta. Christine, mentre construeix la casa dels seus somnis i escriu un guió amb el seu marit, veu com la seva vida conjugal s’enfonsa. Olivia, la més jove, treballa netejant cases i persegueix a un antic amant.

TVE

A les 16:00h cine amb La terminal, Shanghai Kid. Al este del oeste

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version