Autor Economia
11 Desembre 2015 a 13:00

CaixaBank i Secot Barcelona, signen un conveni per impulsar l’assessorament i la competitivitat d‘emprenedors, autònoms i microempreses del Vallès Occidental

CaixaBank i Secot Barcelona, signen un conveni per impulsar l’assessorament i la competitivitat d‘emprenedors, autònoms i microempreses del Vallès Occidental // Imatge cedida per Caixabank

CaixaBank i Secot Barcelona, signen un conveni per impulsar l’assessorament i la competitivitat d‘emprenedors, autònoms i microempreses del Vallès Occidental // Imatge cedida per Caixabank

El Director del Centre d’ Institucions de CaixaBank de la Direcció Territorial de Barcelona, Javier Garcia Hornos, i el President de Secot Barcelona, Daniel Cañardo Blasco, van signar dimarts passat un acord de col·laboració entre les dues entitats que inclou una nova línia de productes i serveis de CaixaBank dirigida, en  exclusiva a les persones assessorades per la Secot per tal de beneficiar a emprenedors, autònoms i microempreses vallesanes. en el desenvolupament de les seves activitats socials, corporatives o comercials.

D’altra banda, i en el marc d’aquest conveni, CaixaBank oferirà cursos, seminaris tècnics, conferències i reunions formatives per assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau pel funcionament de les empreses vallesanes.

Durant la vigència d’aquest conveni ambdues entitats mantindran una estreta relació i establiran, de forma conjunta, les accions i iniciatives que es considerin adients en benefici de les empreses de la demarcació. El conveni tindrà una vigència d’un any.

Switch to mobile version