Autor Societat
1 Desembre 2015 a 15:00

Col•loquen un fals artefacte explosiu en una paperera de la carretera Matadepera

Incendi en un habitatge de l’avinguda Madrid

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Imatge d’arxiu dels Mossos d’Esquadra

Diumenge a les 14h els Mossos d’Esquadra van rebre una trucada que alertava que en una paperera de la carretera de Matadepera havien dipositat un artefacte explosiu.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van actuar coordinadament per tallar el trànsit i assegurar la zona. En aquest sentit el trànsit de la carretera de Matadepera es va tallar des del carrer Lacetània fins a l’Avinguda Béjar. També es van tallar el carrer Vilafranca amb Arenys de Mar i el carrer Lacetània amb avinguda Béjar. Els agents van desviar el trànsit pels carrers Sabadell i Granollers.

A les 14.12h van arribar al lloc els TEDAX, que al cap de deu minuts informaven que no hi havia cap perill, pel que a les 14.25h es va procedir a obrir el trànsit.

Dins de la paperera havien dipositat uns bossa amb quatre tubs de pvc de color marró, lligats amb cinta aïllant i amb un manòmetre i cables simulant un artefacte explosiu.

 

Incendi en un habitatge de l’avinguda Madrid

Diumenge a la tarda els Bombers van haver d’actuar en un incendi que va tenir lloc en un habitatge de l’avinguda Madrid.

El foc es va iniciar suposadament en el rentavaixelles i va afectar tota la cuina i tot el pis com a conseqüència  del fum. Fins el lloc es van desplaçar els Bombers, la Policia Local i dues ambulàncies que van haver d’atendre a quatre persones per inhalació de fum. Un dels afectats va haver de ser traslladat a l’Hospital de Terrassa mentre que els altres tres que van ser atesos no van haver de ser traslladats.

La Policia va haver de desviar el trànsit en contra direcció pel carrer Ourense.

 

 

Switch to mobile version