Autor Waterpolo
15 desembre 2015 a 13:00

El CN Terrassa passa per sobre el cuer, el CN Sant Feliu

0 Flares 0 Flares ×

Era el tercer triomf consecutiu 

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

Sènior masculí del CN Terrassa 2015-2016 // Imatge del CN Terrassa

CN Terrassa 16 - CN Sant Feliu 5 

 

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (2), Granados (2), De la Fuente (1), Ó. Aguilar (2), Chico (1), Sánchez, Pericas (2), Pérez (3), Galeev, Rodríguez (2), González (1), Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

CN Sant Feliu: Cuadros, Busquets, Blánquez (2), Malagarriga, Moreno (1), Llorens, Martínez, Abel (2), López, Gracia, Colomer, Guarnido.

Entrenador: Ferran Plana.

 

Àrbitres: Torres i Jaumandreu.

 

Parcials: 4-0, 1-2, 6-1 i 5-2.

Resultat acumulat: 4-0, 5-2, 11-3, 16-5.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 3-0, 4-0), (5-0, 5-1, 5-2), (5-3, 6-3, 7-3, 8-3, 9-3, 10-3, 11-3), (12-3, 12-4, 13-4, 14-4, 15-4, 15-5, 16-5).

 

El CN Terrassa va derrotar per 16 a 5 al CN Sant Feliu en partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt dirigit per Dídac Cobacho va complir els pronòstics i va resoldre plàcidament el  partit, sobretot en la represa amb un parcial d’11 a 3. Els egarencs van sumar així el tercer triomf consecutiu i el sisè en els darrers set partits, xifres que el situen tercer a la taula en solitari amb 28 punts just abans de l’aturada de la competició per la disputa de l’Europeu de Belgrad.

El primer quart va cenyir-se absolutament a les previsions. Els terrassencs, molt superiors, van encadenar un parcial inicial de 4 a 0. Als dos minuts de joc, Jordi Pérez va inaugurar el marcador. Àlex de la Fuente va anotar el segon immediatament després. Pérez va repetir mitjan període, mentre que Jordi Chico va tancar el parcial en culminar una acció en home de més.

El CN Terrassa va aixecar el peu en el segon quart, circumstància que va aprofitar el Sant Feliu per reduir distàncies. Després que Pérez completés el seu hat trick (5-0), els visitants van marcar dos gols consecutius en el minut previ al descans de la mà de Moreno i Abel.

A la represa, els de Dídac Cobacho van recuperar la intensitat i van passar per sobre del conjunt de Ferran Plana, un planter que no està dissenyat per Divisió d’Honor. Abel va col·locar el Sant Feliu a només dos gols als dos minuts de joc, fet que va reactivar els egarencs, que van resoldre el compromís amb un parcial contundent de 7 a 0. Xavi Serra va anotar el sisè en una acció en superioritat numèrica. Agustí Pericas va prendre el relleu i va ser l’autor del setè i el vuitè. El tercer període va concloure amb tres gols locals més, obra d’Óscar Aguilar, que en va fer dos, i d’Oriol Rodríguez (11-3).

El darrer quart va començar amb una nova diana terrassenca, en aquest cas, d’Álvaro Granados. El Sant Feliu va aturar l’allau momentàniament gràcies a l’encert de Blánquez (12-4). El partit, vist per sentència, va anar llanguint. El Natació va certificar la victòria amb un parcial final de 4 a 1, amb David González, Granados, Rodríguez i Serra com a protagonistes.

La setmana vinent tindrà lloc la Copa Cataluny, on el CN Terrassa debutarà contra el CN Sabadell. Serà el proper dissabte 19 a les 12.45h a la piscina Carles Ibars.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×