Autor Cultura
3 Desembre 2015 a 15:00

El grup vocal integrat per persones amb trastorns mentals, Enfoc Musical, organitza la Gala “Música és…”

Els seus usuaris són de Terrassa, Rubí, Sabadell i Barcelona 

El grup vocal integrat per persones amb trastorns mentals, Enfoc Musical, organitza la Gala “Música és…”

El grup vocal integrat per persones amb trastorns mentals, Enfoc Musical, organitza la Gala “Música és…”

L’entitat Enfoc Musical organitza el proper divendres 11 de desembre a les 21:00 la GalaMúsica és…” a l’Auditori Municipal de Terrassa. Aquest esdeveniment és a benefici del projecte “Música i benestar” vinculat a la Coral Renaixença de Terrassa.

El grup vocal, dirigit per Laia Camps, es va crear fa tres anys amb la visió d’oferir els beneficis clínics de la música a les persones amb trastorn mental greu (TMG) com l’esquizofrènia, el trastorn bipolar o la depressió major i contribuir en la integració social dels TMG dins la comunitat. Està format per persones amb trastorns mentals, personal sanitari del CST i persones de la comunitat amants de la música. La major part dels usuaris són de Terrassa però també n’hi ha de Rubí, Sabadell o Barcelona.

El grup ha actuat a grans escenaris com el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Palau Sant Jordi o l’Auditori Municipal de Terrassa. 

La Gala estarà protagonitzada per la Coral Renaixença conjuntament amb altres artistes locals com Cristina Blanco, Mònika Lao o Joan Martínez Colás i comptarà amb la col·laboració d’uns mestres de cerimònia únics com són Jordi Ríos i Mònica Pérez (actors i humoristes presents en diferents programes de El Terrat, productora  d’Andreu Buenafuente).

La gala compta amb el suport de la Fundació Costa i Roma del Consorci Sanitari de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa i té la col·laboració de diferents establiments terrassencs.

Es poden reservar les localitats a través del 656.89.34.46 o el correu enfocmusical@gmail.com. El donatiu és de 10€.

Switch to mobile version