Autor Societat
24 Desembre 2015 a 15:00

La Diputació de Barcelona lliura l’informa d’Indicadors de Salut Local a Terrassa

En total ho ha fet a 42 municipis

Informes d'indicadors // Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

Informes d’indicadors // Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

 

Aquest mes de desembre, la Diputació de Barcelona ha lliurat 42 Informes d’indicadors de salut local a diferents municipis, amb dades actualitzades a 2013. Aquests indicadors són unes eines útils per tal de conèixer i valorar la situació de salut dels municipis i la seva evolució, donant informació rellevant per a la detecció de necessitats, planificació de polítiques i valoració dels resultats.

Els informes d’indicadors de salut local estan inclosos dins del projecte de Sistemes d’informació en salut de la Diputació de Barcelona i van dirigits als municipis majors de 10.000 habitants. S’han lliurat informes d’indicadors de  salut local als següents municipis:
Municipis majors de 45.000 habitats: Badalona, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Mollet del Vallès, el Prat de Llobregat, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.Municipis menors de 45.000 habitats són: Calella, Cardedeu, Castellar del Vallès, Igualada, la Garriga, la Llagosta, Manlleu, Martorell, Molins de Rei,  Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Adrià de Besos, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Joan Despí, Sant Sadurní d’Anoia, Sitges, Tordera, Pineda de Mar, Vic, Vilafranca del Penedès.
Switch to mobile version