Autor Cinema, teatre i televisió
11 Desembre 2015 a 16:00

La novia

La novia

La novia

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el romanç espanyol La novia, la comèdia familiar francesa Papá o mamá, la comèdia d’aventures protagonitzada per Robert Redford Un paseo por el bosque, el drama italià El cuento de los cuentos, la comèdia adolescent Dope i el western danès The salvation

LA NOVIA

ROMANÇ. Dirigida per: Paula Ortiz. Repartiment: Inma Cuesta, Asier Etxeandía, Ález García

Adaptació de “Noces de sang”, de Lorca. Des de petits, Leonardo, el nuvi i la núvia han format un triangle inseparable. No obstant això, les coses s’han complicat molt últimament: el nuvi i la núvia es van a casar, però entre ella i Leonardo sempre hi ha hagut una mica més que amistat. La tensió entre tots dos cada vegada és major, com un fil invisible que no poden explicar, però tampoc trencar.

PAPA O MAMA

COMEDIA. Dirigida per: Martin Bouboulon. Repartiment: Laurent Lafitte, Marina Foïs, Anne Le Ny

Florència i Vincent Leroy són un matrimoni de triomfadors. Per això, quan arriba el moment del seu divorci, tots dos volen vèncer. A l’hora de decidir qui es queda amb els nens, la seva vida es transforma en un malson. Als dos els han ascendit i gaudeixen del lloc de treball que sempre han somiat. Per això, seran capaços de qualsevol cosa amb tal de no aconseguir la custòdia dels seus fills

UN PASEO POR EL BOSQUE

AVENTURES. Dirigida per: Ken Kwapis. Repartiment: Robert Redford, Emma Thompson, Kristen Schaal, Nick Nolte

Després de passar dues dècades a Anglaterra, Bill Bryson torna als Estats Units amb la finalitat d’emprendre la gran aventura de la seva vida: escalar la sendera dels Apalatxes i els més de 3.500 quilòmetres de longitud, travessant alguns dels paisatges més bells del continent. Encara que per això hagi d’allunyar-se de la seva família i de Catherine, la seva esposa. En aquest viatge comptarà amb l’ajuda del seu vell amic Stephen Katz qui, després de tota una vida confiant en el seu enginy per escapolir-se dels seus deutes, és l’únic boig disposat a acompanyar-lo en el seu espectacular viatge. El problema és que els dos tenen una definició molt diferent de la paraula “aventura”…

EL CUENTO DE LOS CUENTOS

DRAMA. Dirigida per: Matteo Garrone. Repartiment: Salma Hayek, Vincent Cassel, Toby Jones

Ambientada en el Barroc, narra, amb tints fantàstics, la història de tres regnes i els seus respectius monarques. Els de la Reina de Longtrellis i el seu marit, la de dues misterioses germanes que encenen la passió del Rei de Strongcliff, i la del Rei de Highhills, obsessionat amb una Puça geganta, que el porta a trencar el cor de la seva jove filla…

DOPE

COMEDIA. Dirigida per: Rick Famuyiwa. Repartiment: Shameik Moore, Tony Revolori, Kiersey Clemons

Malcolm sobreviu en un barri difícil de Los Angeles mentre envia sol·licituds a universitats, realitza entrevistes acadèmiques i es prepara per a la selectivitat. Però una oportuna invitació a una festa clandestina el portarà a ell i als seus amics a una aventura que mai van imaginar.

THE SALVATION

WESTERN. Dirigida per: Kristian Levring. Repartiment: Mads Mikkelsen, Eva Green, Jeffrey Dean Morgan

Estats Units. 1870. En matar a l’home que va assassinar a tota la seva família, John desperta la fúria del capitost Delarue. L’afable pioner ja no compta amb el suport dels habitants covards i corruptes del poble, haurà de buscar al criminal pel seu compte. Serà capaç de retornar al poble la seva ànima?

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version