Autor Notícies
2 Desembre 2015 a 12:30

La Taula de Salut Mental de Terrassa organitza la xerrada “La Salut Mental als Mitjans de Comunicació. Trencant Estigmes !”

DI_persones_discapacitat_0La Taula de Salut Mental de Terrassa és un espai tècnic de treball de ciutat, que vol contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i les seves famílies, mitjançant accions diverses.

Aquest dijous dia 3 de desembre i dins del marc d’actes del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Taula de Salut Mental organitza la xerrada”La Salut Mental als Mitjans de Comunicació. Trencant Estigmes !” a les 10’30 hores a la Biblioteca Central, per abordar el tractament que es dona des de els mitjans de comunicació als temes en relació a la salut mental.

Switch to mobile version