Autor Societat
9 Desembre 2015 a 13:00

L’emprenedoria de Terrassa i comarca agafa impuls

Parc Audiovisual de Catalunya

Parc Audiovisual de Catalunya // Foto: Anna Mestre

Demà al Parc Audiovisual de Catalunya

L’activa associació terrasenca, XET, que cada dia acull a més emprenedors, organitza un Sopar de Nadal-Networking a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya. A l’esdeveniment assistiran representants institucionals de les administracions local i comarcal.

En paraules de la seva Presidenta, Rosa Tarongí, “amb aquest acte tancarem el cicle d’activitats d’aquest primer exercici. Un any del que ens sentim molt satisfets per la quantitat i qualitat de les activitats formatives, divulgadores, de networking i de mentoratge que la XET ha posat a la disposició dels seus socis i simpatitzants”.

I és que aquesta associació sense ànim de lucre, que compta amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, té com a missió facilitar coneixement i fomentar el networking, la cooperació i cerca de sinèrgies entre les empreses i autònoms emprenedors.

Desitgem que l’esdeveniment del dia 10 de Desembre sigui un èxit de participació. Volem que signifiqui un impuls per arribar a molts més emprenedors i futurs emprenedors, que trobaran en la XET un punt de trobada, d’intercanvi i d’adquisició de coneixement molt útil per al seu esdevenir empresarial”, afegeix Rosa Tarongí.

També està prevista la participació d’altres xarxes d’emprenedoria de localitats veïnes. D’aquesta forma, les oportunitats de fer nous i valuosos contactes es veuran multiplicades.

L’acte iniciarà a les 20:30 hores amb una ronda d’elevator pitch dels participants i a continuació es desenvoluparà el sopar-networking.

Per a aquest esdeveniment, la XET compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa i el patrocini de la marca Juvé i Camps.

La participació està oberta a socis i simpatitzants, així com a qualsevol emprenedor o emprenedora que desitgi participar en aquesta activitat de networking.

Per assistir és necessària la inscripció prèvia a través del lloc web de l’associació: www.xet.cat

Switch to mobile version