Autor Societat
11 Desembre 2015 a 15:00

L’ICATER atorga els Premis Drets Humans ICATER 2015 a Araceli Ramírez i Carmen Aguilar

Serà aquesta tarda a la Masia Freixa

La Masia Freixa // Foto: Sergi Colomer

La Masia Freixa // Foto: Sergi Colomer

L’ICATER vol commemorar enguany el dia dels Drets Humans, no només amb els actes que ha organitzat juntament amb d’altres entitats com l’Ajuntament de Terrassa i la Síndica Municipal en el marc de la Quinzena dels Drets Humans, sinó també amb la primera edició del Premi Drets Humans.

El Premi Drets Humans ICATER 2015 ha estat creat per la Junta de Govern per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’ONU l’any 1948. La creació del premi vol distingir, així, no només una persona o institució de l’àmbit territorial col·legial que s’hagi distingit per la defensa dels Drets Humans, sinó també un col·legiat que hagi defensat algun justiciable en un assumpte estretament vinculat als Drets Humans.

En aquesta primera edició el premi s’atorgarà a l’advocada terrassenca Araceli Ramírez, com a col·legiada de l’ICATER, per la seva dedicació i tasca realitzada al llarg de la seva trajectòria professional en la defensa de les dones i la seva igualtat davant els drets; i a Carmen Aguilar, pel seu compromís amb els membres de PRODIS i altres institucions, amb les quals col·labora activament malgrat tenir ja més de 80 anys, visitant hospitals, acompanyant i cuidant malalts sense família, aconseguint subvencions i ajudes per a persones discapacitades que ho necessiten i, fins i tot, obrint les portes de casa seva.

L’entrega del Premi Drets Humans ICATER 2015 tindrà lloc aquesta tarda a les 19h a la Masia Freixa.

Switch to mobile version