Autor Societat
11 Desembre 2015 a 12:30

L’intent d’estafa d’un estafador a una administració li costa 330 euros

Tres encaputxats enxampats

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Un estafador va intentar estafar dimecres en una administració de loteria. L’estafador va oferir al responsable de l’administració 500 euros en bitllets de 5 per facilitar el canvi a l’establiment, però a l’hora de la veritat només li va donar 455 euros. En donar-se compte el responsable, l’estafador ho va intentar una segona vegada, però aquest cop en comptes dels 500 li va donar 330.

Veient que l’intentaven estafar, el responsable de l’administració va prémer l’alarma d’atracament, i l’estafador va sortir corrents, deixant els 330 euros a l’administració, i va abandonar el lloc pujant en un cotxe on l’esperava un altre individu.

Tres encaputxats enxampats

La Policia Municipal va enxampar dimecres a tres individus amb passamuntanyes que havien robat en un edifici.

Una veïna va informar que estava veient com tres individus amb passamuntanyes estaven enfilant-se per una façana. En arribar-hi la policia, els tres van sortir corrents pels carrers de Ca n’Anglada, però els agents van aconseguir enxampar-los a tots tres.

Un dels agents, després d’entrevistar-se amb la requeridora, va comprovar com diverses teules de la teulada de l’edifici al que intentaven accedir estaven trencades però no s’observava que haguessin accedit al seu interior.

En l’escorcoll es va trobar a un d’ells 1400 euros, que segons va manifestar el detingut, era la seva pensió. En l’escorcoll també se’ls va trobar marihuana.

Switch to mobile version