Autor Ensenyament
11 Desembre 2015 a 10:00

Torna el concurs de seguretat viària per a estudiants de secundària “Joves i Conducció”

Els participants ja es poden registrar al web i publicar els seus treballs

file_352_878El concurs de seguretat viària per a estudiants de secundària, Joves i Conducció és un concurs de relats, fotografies i vídeos adreçat als joves de 13 a 18 anys, que organitza el RACC i està vinculat al projecte educatiu“Joves i Conducció, un dret i una responsabilitat” que treballa aspectes de la seguretat viària. Una activitat educativa en la que hi han participat en les darreres vuit edicions més de 10.000 joves.

En aquesta 9a edició els estudiants de secundària hauran de presentar els seus treballs relacionats amb les següents tres temàtiques:

  • *Valors i conducció: Quins valors associem a la mobilitat?
  • *Distraccions i noves tecnologies: Com han de conviure mobilitat i connectivitat?
  • *Gènere i conducció: Hi ha una manera femenina i una manera masculina d’entendre i de viure la mobilitat i la seguretat viària?

Hi poden participar els estudiants de secundària, batxillerat i cicles de formació de grau mitjà de forma individual o en grup de màxim 3 persones. Per poder-ho fer s’han de registrar a la web www.jovesiconduccio.cat. Un cop registrats, els participants ja poden penjar els seus treballs. La data límit serà el proper 29 d’abril.

Els estudiants hauran de comptar amb el suport del seu professor, ja que serà l’encarregat d’engrescar-los i de treballar conjuntament les temàtiques proposades.

Els guanyadors opten a premis com GoPros o iPods i un viatge a Port Aventura per a tota la classe. També hi ha premi per al professor/a més motivador, qui hagi engrescat a un gran nombre d’alumnes i qui hagi aconseguit que creïn treballs de qualitat, guanyarà un pack “escapada relax” per a dues persones.

Switch to mobile version